Beoordelingen van Au Coin Gourmand

95 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
95 beoordelingen
datum score
Bram
Beoordeeld op: 04/10/2019
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Supergezellig restaurant, vriendelijke bedienin...

Supergezellig restaurant, vriendelijke bediening, excellent menu !!!

Sylvia
Beoordeeld op: 14/09/2019
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker, zeer gezellig...

Zeer lekker, zeer gezellig

Alfred
Beoordeeld op: 26/08/2019
Alfred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was lekker en supervers klaargemaakt....

Alles was lekker en supervers klaargemaakt. Onze volgende reservatie ligt al vast. Het restaurant is in een rustige buurt gelegen. Zalig om te vertoeven bij goed weer op het buitenterras, weg van alle drukte. Uitbaters zijn zéér vriendelijk en de uitleg bij de bestelling was prima. Je bent er geen nummer, wat in vele restaurants wel zo is.

Ivan
Beoordeeld op: 19/08/2019

Lekkere zeebaars van indrukwekkend formaat....

Lekkere zeebaars van indrukwekkend formaat.

Marianne
Beoordeeld op: 18/06/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij zijn in de gelukkige omstandigheid Internat...

Wij zijn in de gelukkige omstandigheid Internationaal Restaurants te bezoeken, maar verwachten dan ook dat het iedere keer een feestje wordt. Op 17-6-2019 hadden wij gasten meegenomen met dezelfde instelling. Het werd een grote teleurstelling op alle fronten. Geen verwelkoming op afgesproken tijd. Slordig onaangeveegd terras vol bladeren. Geen kussens op de stoelen moesten nog worden gehaald ook voor de andere gasten. Voorgerecht uitstekend en creatief geserveerd. Hoofdgerecht smaakloze vis die dreef in een watersoep.en vlees moesten we laten staan daar het veel te vet en te taai was. Bediening had vlekken op kleding. Kritiek van onze kant werd niet op gereageerd, ook geen geste. Geen goede prijs kwaliteit verhouding, en er werd geen moeite gedaan om ons als gast te behouden.

Joseph
Beoordeeld op: 09/06/2019
Joseph beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwam tegemoet aan onze verwachtingen.Kleinschal...

Kwam tegemoet aan onze verwachtingen.Kleinschalig restaurant..Het eten was voortreffelijk.Zeer goede wijn aan schappelijke prijs.Met de bediening hadden ze pech (beginneling).Gaan zeker terug.

Dominique
Beoordeeld op: 06/06/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles, van voorgerecht tot dessert, was lekker...

Alles, van voorgerecht tot dessert, was lekker en verzorgd, in een mooi, klassiek kader en met een vriendelijk en attente bediening. Wij komen nog terug!

Ignace
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Ignace beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendlijk en lekker, vlotte bediening...

Zeer vriendlijk en lekker, vlotte bediening

Chris
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

gerechten waren niet fijn verzorgd. Haantje...

gerechten waren niet fijn verzorgd. Haantje was niet voldoende gegaard. Vitello tonato grote te dikgesneden lappen. zaak zelf oubollig en passé

VAN INGELGEM
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
VAN INGELGEM beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening en lekker eten...

heel vriendelijke bediening en lekker eten voor een mooie prijs. ik ga zeker terug! het terras is ook heel gezellig !

datum score