Beoordelingen van Don Giovanni

33 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
33 beoordelingen
datum score
anne
Beoordeeld op: 11/09/2019
anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bons plats jamais déçue de ce restaurant...

Très bons plats jamais déçue de ce restaurant

Nadia
Beoordeeld op: 05/09/2019
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Plats bien présentés et très agréables au goût....

Plats bien présentés et très agréables au goût. En plus amuse bouche servi avec l'apéritif, bonne surprise.

Julien
Beoordeeld op: 05/09/2019
Julien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours top comme d’habitude !...

Toujours top comme d’habitude !

Rosita
Beoordeeld op: 04/07/2019
Rosita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Le restaurant est sympathique. Les plats (pâtes...

Le restaurant est sympathique. Les plats (pâtes a la norma et a l’amarticiana) étaient délicieuses et abondamment servis. À retenir

Olivier
Beoordeeld op: 25/05/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

1h20 d'attente avant d'avoir l'apéritif...

1h20 d'attente avant d'avoir l'apéritif

Christel
Beoordeeld op: 13/05/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Très bien comme d'habitude.....

Très bien comme d'habitude..

Julien
Beoordeeld op: 07/04/2019
Julien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Rapport qualité prix accueil super ! 4 eme...

Rapport qualité prix accueil super ! 4 eme fois que l’on y va et pas la dernière !

Mireille
Beoordeeld op: 31/03/2019
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mon petit-fils et moi-même avons été très satis...

Mon petit-fils et moi-même avons été très satisfait de l'accueil, du service, et de la nourriture très bonne et copieuse. C'est certain nous y retournerons avec des amis ou en famille, en plus c'était la 1ère fois. Le personnel est très sympathique et aimable

Christophe W.
Beoordeeld op: 03/03/2019
Christophe W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout es parfait .....

Tout es parfait ..

Michel M.
Beoordeeld op: 12/02/2019
Michel M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie

Cadre plaisant malgré un peu de vétusté. Pizzas...

Cadre plaisant malgré un peu de vétusté. Pizzas très bonnes, service agréable. Prix un peu élevé

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in