Beoordelingsscore
9.2 Gebaseerd op 28 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
28 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Els
Beoordeeld op: onbekend

Een echte aanrader!

Dit Restaurant behoort al jaren tot mijn favorieten. De kok Kenneth tovert steeds iets heel lekkers op het bord en gastvrouw Deborah is steeds heel vriendelijk,attent en kundig! Een echte aanrader dus!

wim
Beoordeeld op: onbekend

Over een andere boeg gegooid en top nu ! superl...

Over een andere boeg gegooid en top nu ! superlekker en vriendelijke bediening, wat de mensen graag eten, mergpijp, foie gras, cote a l'os, lamskroon, limousin rund, paleis voor de vlesseters!

Eddy
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker gegeten en perfekte en vriendelijke...

Zeer lekker gegeten en perfekte en vriendelijke bediening , prijs/kwaliteit was zeker in orde , wie van kwaliteit houdt komt hier zeker aan zijn trekken

placeholder
Sebastian
Beoordeeld op: onbekend

2 weken geleden nog eens gaan eten bij M-Eat....

2 weken geleden nog eens gaan eten bij M-Eat. Zoals steeds : vriendelijk - lekker - gezellig.

placeholder
Roos
Beoordeeld op: onbekend

Prijzige maar zeer originele spijskaart en...

Prijzige maar zeer originele spijskaart en een bediening die, ondanks alles, altijd vriendelijk en gastvrij blijft. Voor een meerwaardezoeker die niet meteen de grand chique wenst.

placeholder
Sebastian
Beoordeeld op: onbekend

Eén woord : super. We vonden het al lekker...

Eén woord : super. We vonden het al lekker toen het nog Goossens was, maar het is even lekker gebleven. Dezelfde warme uitstraling qua interieur en de bediening is en blijft super. De limousin steak die mijn man nam en de salade folle die ik gekozen had waren uitstekend. We kwamen hier graag en zullen zeker nog vaak komen.

Frank
Beoordeeld op: onbekend

We zijn in onze nieuwsgierigheid het "naamverni...

We zijn in onze nieuwsgierigheid het "naamvernieuwde" restaurant gaan opzoeken. We zijn aangenaam verrast over de nieuwe aanbieding van gerechten. We hebben deze dag voor wild gekozen en de chef heeft wederom het beste op het bord getoverd en kijken er naar uit om het lunchmenu uit te proberen. Mijn partner en ik vonden het in eerste instantie jammer dat de menu's waren verdwenen maar het heeft plaats gemaakt voor iets nieuws. Het pluspunt is dat alle wijnen per glas verkrijgbaar zijn. Super en proficiat

placeholder
Sebastian
Beoordeeld op: onbekend

Vorig weekend nog gaan eten toen het nog Goosse...

Vorig weekend nog gaan eten toen het nog Goossens was. Dat was weer smullen. Vriendelijke mensen, prachtig kader, lekker eten. We zijn al even gaan kijken naar de menukaart van het nieuwe restaurant M-Eat en ik moet zeggen, ons gaan ze zeker zien. Een prachtige kaart. En met zo'n kok aan het fornuis en zo'n dame in de zaal zal het weer gewoon AF zijn. Fantastisch ook dat er een paar "vergeten" gerechten op staan. We kunnen niet wachten. Tot binnenkort !

Linda
Beoordeeld op: onbekend

(H)eerlijk

Voor de derde keer komen eten in Restaurant Goossens en ook deze keer niet ontgoocheld. De bediening is supervriendelijk. Het eten is puur en eerlijk, beetje vernieuwend met respect voor de produkten. Een menu met een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding. Hier komen we telkens met plezier terug !

Els
Beoordeeld op: onbekend

geweest met marc en carine met gewonnen bon...

geweest met marc en carine met gewonnen bon van resto.be en was zeeer lekker

Alle beoordelingen van dit restaurant