We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Maandag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 16 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
16 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
CHRISTIAN
Beoordeeld op: onbekend
CHRISTIAN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

verjaardagsdiner

Goede ontvangst, vriendelijk personeel; Het interieur voelt een beetje luguber aan, overal zwarte muren en plafonds, stoeltjes waren een beetje eenvoudig voor de naam van de auberge. We waren met negen personen en kregen een dubbele tafel naast mekaar, dit betekende dat wanneer de middenste persoon efkens naar het toilet wou, de rest allemaal moest opschuiven om de persoon door te laten. Het eten was zeer lekker, het hoofdgerecht was echter lauw en mocht dus iets warmer opgediend worden. De smaak was uitstekend maar werd verdorven door de minder warme temperatuur. De vis daarentegen werd op perfekte wijze opgediend qua temperatuur en smaak. Aangezien het voor mij een verjaardagsdiner was, had ik gehoopt dat men toch iets meer rekening zou houden met de situatie en er misschien een meer persoonlijk touch zou gegeven hebben door de instelling.

Maria
Beoordeeld op: onbekend

Plots een grote dip in kwaliteit en service

Ik ga regelmatig lunchen in Brasserie the Green. Toen ik er in Okt 2014 was nam ik de dagmenu voor 18 Euro, wij kregen een amuse bouche, soep, steak en een heel mooie dessert. De sfeer was wat "luidruchtige Brasserie" omdat het stampvol zat, en de service was vriendelijk en attent. Nu, vier maanden later, in februari 2015 kan je afvragen of een andere eigenaar is, want het leek alsof het een ander restaurant was. Ondanks reservatie en dat het niet vol zat, kregen we een tafel in de ingang bij een tochtende deur. De dagmenu stond nier meer op de borden zoals vroeger, maar weggestopt vanonder in de menu, en als we vroegen wat het was, wist de kelner het niet en moest aan de keuken gaan vragen. In de soep zaten stukjes visbeen, het hoofdgerecht "tussenrib van varken" was een dikke, taaie kotelett met een enorm portie zware puree, iets dat je niet eens bij een cafetaria voorgeschoteld zou krijgen. Van de dessert was er geen sprake meer. Telkens als onze borden weggehaald werden, werden ze gewoon van tafel geratst, zonder ons te vragen hoe het smaakte, ondanks dat de helft er nog op bord lag omdat het te taai was om te eten. Bij het weggaan stond een van de kelners bij de uitgang, maar wij kregen geen "dag en bedankt". Wel triest, ik ga er al meer dan 40 jaar, maar er zijn wel andere restaurants die nog wel lekkere eten en goede service hebben.

Wilfried
Beoordeeld op: onbekend

Schilderachtig

Wij combineerden de diner in de orangerie met een overnachting. Heerlijk eten, mooie presentatie, zijn ster waardig. Dit alles in een schilderachtige omgeving wat het plaatje compleet maakte. Zeker zijn centen waard.

Heidi
Beoordeeld op: onbekend

TOP Valentijnsmenu Brasserie The green

Hartelijke ontvangst!!! Menu was heel lekker. Mooi kader Klasse, prijs/kwaliteit super. Professioneel.

Bennie
Beoordeeld op: onbekend

verfijnde keuken in heerlijke omgeving

wij hadden op voorhand gemeld dat mijn vrouw zwanger is en dat zij niet alles mag eten. Al bij aankomst wist iedereen dit en er werd zeer goed rekening mee gehouden. Dat is service! Proficiat.

Lieven
Beoordeeld op: onbekend

We werden ontvangen in een aparte salon voor...

We werden ontvangen in een aparte salon voor een gezellig apero. Jammer dat het uitzicht op de Leie verhinderd werd door de grote veranda en dat de Tv aan stond: een wat brasserie-gevoel. Er werd geen keuze gegeven voor het aperitief, louter de Champagne zonder enige info omtrent welke Champagne. Hapjes kregen we ook: niet fameus, maar wel lekker. Wat later werden we verwezen naar onze tafel, maar het glas was nog niet uit: snel leegdrinken dus. Eens aan tafel: gezellig resto met uitzicht op de Leie. Uitzonderlijk mooi. We kozen voor de 4-gangen menu: al bij al goed, maar het wauw-effect was er niet. Conclusie: het eten is uiteraard lekker, maar als 1-ster resto had ik meer verwacht. Povere klantvriendelijkheid en het missen van final touch van het geheel doet me besluiten om niet meer terug te keren. Men gaat naar zulk resto niet alleen om de kwaliteit van het eten.

placeholder
martien
Beoordeeld op: onbekend

Wij dineerden in Brasserie The Green, die evene...

Wij dineerden in Brasserie The Green, die eveneens deel uitmaakt van de Auberge du Pecheur. (Niet te verwarren met de Orangerie, die een ster heeft!). Wij genoten van het relax menu (Bib Gourmand!) aan 35 Euro p.p. Prijs/kwaliteit dik in orde en zijn geld zéker waard! Zeer aangenaam ingericht, vlotte bediening, die echter nét dat tikkeltje oprechte hartelijkheid miste en ook ietwat hautain overkwam. Minpunt: de dranken zijn écht te duur: 7 Euro voor een sherrytje en 6 Euro voor een half litertje San Pellegrino is er vér over!

Nadine
Beoordeeld op: onbekend

Op een prachtige weekenddag nog een tafeltje...

Op een prachtige weekenddag nog een tafeltje kunnen krijgen op het terras aan de Leie, prachtig kader, uitstekende service en superheerlijk gegeten. Vooral de attentie van het personeel nav gluten en zuivelallergie van mijn man was ongekend ! Wij komen zeker terug.

dave
Beoordeeld op: onbekend

uitstekende bediening en onthaal - menu uitmunt...

uitstekende bediening en onthaal - menu uitmuntend hoewel ik van het dessert wel meer had verwacht. gul met de aangepaste wijnen. minpuntje dat het enorm warm was in de zaal. mogelijkheid om te genieten van een sigaar bij de koffie hoewel men daar wel het dubbele van de prijs voor vroeg....

Diego
Beoordeeld op: onbekend

Mooie zaak en sfeervol en het eten is er heel...

Mooie zaak en sfeervol en het eten is er heel goed

Alle beoordelingen van dit restaurant