Beoordelingen van Taverne Kopenhagen

147 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
147 beoordelingen
datum score
Mon
Beoordeeld op: 07/10/2019
Mon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alle afspraken die we gemaakt hadden zijn volle...

Alle afspraken die we gemaakt hadden zijn volledig nagekomen De bediening was zeer vlot Het personeel was altijd attent en beleefd De plaats die ons was toebedeelt loste onze verwachtingen volledig in Voor de volgende maal hopen wij op enkele personen meer. Dank voor deze fijne namiddag. Groetjes Mon

Beoordeeld op: 27/09/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst,vlotte bediening en lekker...

Goede ontvangst,vlotte bediening en lekker eten!

Sally
Beoordeeld op: 24/09/2019
Sally beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service, ruime keuze en lekker...

Vriendelijke service, ruime keuze en lekker eten.

Eline
Beoordeeld op: 01/09/2019
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en correcte prijs. Doe...

Vriendelijke bediening en correcte prijs. Doe zo verder!

Harry
Beoordeeld op: 15/08/2019
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening, zeer zorgv...

Vriendelijke ontvangst en bediening, zeer zorgvuldig bereide maaltijd, vlot, goede sfeer

Martine
Beoordeeld op: 14/08/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was super in orde...

Alles was super in orde

tom
Beoordeeld op: 20/07/2019
tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gewoon goes...

Gewoon goes

Guido
Beoordeeld op: 14/07/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening!...

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening!

Frank
Beoordeeld op: 26/06/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede bediening en eerlijke prijs/...

Lekker eten, goede bediening en eerlijke prijs/kwaliteit.

Astrid
Beoordeeld op: 21/06/2019
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten en gingen absoluut niet met...

Heerlijk gegeten en gingen absoluut niet met een hongergevoel weg. Vlotte en vriendelijke bediening, als zag er keurig en schoon uit, sla was fris en knapperig, vlees heerlijk mals (varkenshaas), frietjes prima gebakken, kortom AANRADER! namens ons team van Energetica Natura Hulst, Nederland

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in