Beoordelingen van Balls & Glory Sint-niklaas

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
60 beoordelingen
datum score
Saskia
Beoordeeld op: 11/09/2019
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker en ondanks het feit...

Het eten was heel lekker en ondanks het feit dat het redelijk druk was, werden we toch snel bediend.

Meryl
Beoordeeld op: 11/09/2019
Meryl beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Alles vlot verlopen en de gasten waren tevreden...

Alles vlot verlopen en de gasten waren tevreden.

Lisa
Beoordeeld op: 09/09/2019
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Toffe service, geen kaart direct bestellen...

Toffe service, geen kaart direct bestellen bij het binnenkomen. Lekker eten en gezond ook nog. Voor ieder wat wils.

Alex
Beoordeeld op: 08/09/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

twas eens iets anders maar wel lekker....

twas eens iets anders maar wel lekker.

Hans
Beoordeeld op: 06/09/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede kwaliteit van eten, vriendelijke en snell...

Goede kwaliteit van eten, vriendelijke en snelle bediening. Er werd ook advies gegeven om meer variatie in onze bestelling te brengen. Excellente ervaring!

Luc
Beoordeeld op: 01/09/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere keuken, goede prijs-kwaliteit en snelle...

Lekkere keuken, goede prijs-kwaliteit en snelle bediening

Peter
Beoordeeld op: 31/08/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

alles tip top in orde, ik kom zeker terug!!!!!...

alles tip top in orde, ik kom zeker terug!!!!!

Detlev
Beoordeeld op: 30/08/2019
Detlev beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een ontspannen kader. Doe zo...

Lekker eten in een ontspannen kader. Doe zo verder!

Stef
Beoordeeld op: 30/08/2019
Stef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zeer lekker. Leuke extras aan de gehakt...

Het was zeer lekker. Leuke extras aan de gehakt bal toegevoegd. je kan altijd terug komen want de smaken veranderen regelmatig.

Anouck
Beoordeeld op: 29/08/2019
Anouck beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik vond dat de persoon die de salades maakte...

Ik vond dat de persoon die de salades maakte en ons kwam bedienen echt top #managerscapaciteiten

datum score