Beoordelingen van Balls & Glory Sint-niklaas

65 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
65 beoordelingen
datum score
Sofie
Beoordeeld op: 22/09/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was de eerste keer voor mij in een Balls...

Het was de eerste keer voor mij in een Balls & Glory restaurant. Heel aangenaam verrast door het eten, heel lekkere comfort food. Ook de sides (groene salade en pastasalade) waren heel lekker. Bovendien in een aangenaam, fris decor. Wel een paar (opbouwend) kritische opmerkingen over de bediening. We hebben lang moeten wachten op onze drankjes (de kan water werd wel snel gebracht), maar we hebben een uur op het eten moeten wachten. Als het zo lang duurt verwacht ik daar eigenlijk van verwittigd te worden (werd niet over gecommuniceerd) en een klein snackje zou bij deze lange wachttijd ook niet misstaan...

Beoordeeld op: 20/09/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Dit hadden wij gedaan voor ons juist getrouwd...

Dit hadden wij gedaan voor ons juist getrouwd zijn te vieren. Er werd cava voorzien. Ondanks een grote groep (15 personen) met 1 moeilijke eter toch een ander gerechtje kunnen verkrijgen zonder enige problemen. Waarbij ook 2 vegetariërs die het zeer lekker vonden ! Er werd voldoende water bijgevuld. Heel leuk concept met de sharing balls. Lovende reacties gekregen achteraf !

Viviane
Beoordeeld op: 15/09/2019
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer tof concept en fantastische bediening!...

Zeer tof concept en fantastische bediening! Zeer lekker (en vooral voldoende) gegeten.

Nele
Beoordeeld op: 14/09/2019
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle service, heel lekker en perfecte porties...

Snelle service, heel lekker en perfecte porties! We komen zeker nog eens terug...

Inge
Beoordeeld op: 14/09/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We kwamen met 5 personen eten en kregen de...

We kwamen met 5 personen eten en kregen de formule van 1,5 bal pp en puree en sla en koude pasta! Dit vonden wij een super formule: iedereen kan van alles proeven! Super vriendelijke bediening ook! Wij komen nog terug!

Saskia
Beoordeeld op: 11/09/2019
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker en ondanks het feit...

Het eten was heel lekker en ondanks het feit dat het redelijk druk was, werden we toch snel bediend.

Meryl
Beoordeeld op: 11/09/2019
Meryl beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Alles vlot verlopen en de gasten waren tevreden...

Alles vlot verlopen en de gasten waren tevreden.

Lisa
Beoordeeld op: 09/09/2019
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Toffe service, geen kaart direct bestellen...

Toffe service, geen kaart direct bestellen bij het binnenkomen. Lekker eten en gezond ook nog. Voor ieder wat wils.

Alex
Beoordeeld op: 08/09/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

twas eens iets anders maar wel lekker....

twas eens iets anders maar wel lekker.

Hans
Beoordeeld op: 06/09/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede kwaliteit van eten, vriendelijke en snell...

Goede kwaliteit van eten, vriendelijke en snelle bediening. Er werd ook advies gegeven om meer variatie in onze bestelling te brengen. Excellente ervaring!

datum score