Beoordelingen van Balls & Glory Sint-niklaas

44 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
44 beoordelingen
datum score
marc
Beoordeeld op: 19/07/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Voor kinderen, moeilijke eters zeer beperkt...

Voor kinderen, moeilijke eters zeer beperkt in keuze zeker qua dranken. Mss spa rood en blauw ook op de kaart zetten zonder smaakjes. Mss via de website de keuze vd dag bekend maken zodat je kan zien dat er iets tussen zit wat ze lusten.

Natasja
Beoordeeld op: 19/07/2019
Natasja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk ontvangst en lekker gegeten. Wij...

Vriendelijk ontvangst en lekker gegeten. Wij komen nog eens terug om andere balls te proeven

Ronan
Beoordeeld op: 18/07/2019
Ronan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en leuke bediening. Prima locatie. Meeva...

Vlotte en leuke bediening. Prima locatie. Meevaller qua prijs. Dikke pluim De Vos R

Joke
Beoordeeld op: 17/07/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke mensen, snelle bediening...

Vriendelijke mensen, snelle bediening

Peter
Beoordeeld op: 15/07/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aaangenaam verrast qua eten en kader. Ik zal...

Aaangenaam verrast qua eten en kader. Ik zal het zéker aanbevelen en kom met plezier nog eens terug !!!!

Valerie
Beoordeeld op: 14/07/2019
Valerie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Dikke proficiat met jullie zeer mooi pand,...

Dikke proficiat met jullie zeer mooi pand, super lekker zoals verwacht! Zeer aangenaam ontvangst en leuk gesprek met de Chef! Voor ons een dikke 5 sterren!

Didier
Beoordeeld op: 14/07/2019

Eten is goed. Portie is voldoende. Enkel het...

Eten is goed. Portie is voldoende. Enkel het concept klopt niet. Eerst 15 minuten aanschuiven voor je kan zitten. Neem bestelling gewoon op aan de tafel

Ilse
Beoordeeld op: 11/07/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten maar slordige organisatie... wel...

Lekker eten maar slordige organisatie... wel vriendelijke bediening

datum score