Beoordelingen van Balls & Glory Sint-niklaas

96 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
96 beoordelingen
datum score
Leen
Beoordeeld op: 18/12/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Was heel lekker...

Was heel lekker

Linda
Beoordeeld op: 14/12/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en super vriendelijk personeel...

Vlotte bediening en super vriendelijk personeel in combinatie met lekker eten

Katleen
Beoordeeld op: 06/12/2019

Lekker en goeie,vlotte service...

Lekker en goeie,vlotte service

M
Beoordeeld op: 29/11/2019
M beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten; eten goed afgekruid en...

Heel lekker gegeten; eten goed afgekruid en aangenaam zitten in de aparte patio. Ondanks de beperkte kaart toch veel combineermogelijkheden. 1 nadeel: onze kleren roken achteraf sterk naar frituur(vet)

Kim
Beoordeeld op: 23/11/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte service, en de dame die alles kwam breng...

Vlotte service, en de dame die alles kwam brengen was zeer vriendelijk en behulpzaam. En het eten was heerlijk, we hadden de formule voor 2. De 3 verschillende ballen en de side dishes waren echt heel lekker. Aanrader: de bal met de Luikse siroop. Top, we komen zeker terug!

veerle
Beoordeeld op: 23/11/2019
veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mooi interieur, heel vriendelijke bediening....

Mooi interieur, heel vriendelijke bediening. Smakelijke combi stoemp en gehaktbal!

Isabine
Beoordeeld op: 17/11/2019
Isabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk onthaal. Vlotte bediening, gezellig...

Vriendelijk onthaal. Vlotte bediening, gezellig eten in een mooi kader. Alles was verzorgd en er viel niets op aan te merken!

Aurélie
Beoordeeld op: 13/11/2019
Aurélie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We gingen met 10 studenten eten bij Balls &...

We gingen met 10 studenten eten bij Balls & Glory. We werden vriendelijke ontvangen, het eten was top! & de uitbater nam met plezier enkele foto’s van ons gezelschap!

Elien
Beoordeeld op: 10/11/2019
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Dik in orde! Goede service &lekker eten. Prij...

Dik in orde! Goede service &lekker eten. Prijs-kwaliteitverhouding zit goed. Er wordt ook tekening gehouden met mensen die vegetarisch/veganistisch zijn, dus bedankt daarvoor!

Marianne
Beoordeeld op: 03/11/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, snelle bediening. Vriendelijke...

Lekker eten, snelle bediening. Vriendelijke bediening.

datum score