Beoordelingen van Kasteel Walburg

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Davy
Beoordeeld op: 13/10/2019
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig kader, lekker gegeten, super bediening...

Gezellig kader, lekker gegeten, super bediening

Luc
Beoordeeld op: 20/09/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker gegeten en aangenaam kader. Correct...

Zeer lekker gegeten en aangenaam kader. Correcte service

Diederik
Beoordeeld op: 01/09/2019
Diederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Op onze vragen was men bereidwillig om uitleg...

Op onze vragen was men bereidwillig om uitleg te geven en suggestie eten was lekker en apart , rustig kunnen eten en fontein was meerwaarde...rosewijn van 2019 goed geserveerd in ijs was lekker fris en hoort zo...te zijn...

Daphne
Beoordeeld op: 29/08/2019
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlote bediening... verzorgde borden... lekker...

Vlote bediening... verzorgde borden... lekker eten...

Mariëtte
Beoordeeld op: 27/08/2019
Mariëtte beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Goeie bediening en heel lekker eten !...

Goeie bediening en heel lekker eten !

Geert
Beoordeeld op: 26/08/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vrij duur i.f.v. matige kwaliteit (vb. zeer...

Vrij duur i.f.v. matige kwaliteit (vb. zeer droge kippefilet voor kindermenu; groentegarnituur bij zeetong vrij zout); weinig eten voor een iemand met goede eetlust. Je betaalt voor de mooie parkomgeving als je eet op het terras.

lilianna
Beoordeeld op: 26/08/2019
lilianna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede keuken Verzorgde bediening Prachtige...

Zeer goede keuken Verzorgde bediening Prachtige locatie een aanrader

Lieven
Beoordeeld op: 25/08/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gereserveerd on line voor dinner. Op het moment...

Gereserveerd on line voor dinner. Op het moment zelf hebben we beslist om fingerfoods te nemen. Komt er een dienster er ons terecht wijzen dat we geen hoofdschotel genomen hebben voor we gedaan hadden. Hebben daarna nog dessert genomen. We betaalden 73 Euro met ap. en wijn erbij voor twee pers. Wij vonden dit dus een onterechte opmerking. Het gaat er niet over wat ge eet maar wat je betaald en dat bepaal je zelf of was 73€ niet genoeg voor een dinner

LEEN
Beoordeeld op: 25/08/2019
LEEN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Topservice, gezellig sfeer , heel lekker ,...

Topservice, gezellig sfeer , heel lekker ,

Kurt
Beoordeeld op: 14/08/2019
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

prima bediening en lekker eten in een mooi...

prima bediening en lekker eten in een mooi kader.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in