Beoordelingen van Brasserie De Drie Lindekens

224 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
224 beoordelingen
datum score
P
Beoordeeld op: 13/10/2019
P beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Voorgerecht: garnaalkroketten waar kaas bij...

Voorgerecht: garnaalkroketten waar kaas bij lag, na feedback hierover garnalen erbij. In je respect hebt voor je keuken en kwaliteit leg je de kroketten op een ander bord. Hoofdgerecht: kabeljauwhaasje en croste ... eb het was geen haasje. Dubbelgevouwen filet waar nog velrestanten aan hingen. Conclusie: te duur voor de geboden kwaliteit. Het kader op zich en het personeel waren dan wel dik in orde.

Harry
Beoordeeld op: 28/09/2019
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening, redelijke prijz...

Lekker eten, vlotte bediening, redelijke prijzen, gezellige omgeving, voldoende markeringsmogelijkheid in de straat

Annick
Beoordeeld op: 24/09/2019
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ondanks dat jullie normaal gesloten waren op...

Ondanks dat jullie normaal gesloten waren op het uur van onze reservering, werden we zeer vriendelijk ontvangen. We hebben zeer lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel

myriam
Beoordeeld op: 17/09/2019
myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk, lekker eten, goede service,...

zeer vriendelijk, lekker eten, goede service, rustig en gezellig

ALAIN
Beoordeeld op: 12/09/2019
ALAIN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijke bediening , lekker eten , aangepas...

vriendelijke bediening , lekker eten , aangepaste muziek

van royen
Beoordeeld op: 07/09/2019
van royen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste, Wij werden heel vriendelijk ontvangen...

Beste, Wij werden heel vriendelijk ontvangen en alles verliep heel vlot .Wij hebben gekozen voor de suggestie van de chef ,een echte aanrader(tournedos rossini en mixed grill van vis) en héél lekker.Wij komen zeker terug voor het lekkere eten en de vriendelijke bediening en de gevarieerde menukaart.

William
Beoordeeld op: 05/09/2019
William beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er altijd lekker, vriendelijke bedienin...

Het is er altijd lekker, vriendelijke bediening.

Luc
Beoordeeld op: 02/09/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte snelle bediening. Het eten was zeer...

Vlotte snelle bediening. Het eten was zeer goed. De reservering via de website was supergemakkelijk - wij hebben deze ook eens moeten aanpassen maar ook dat verliep vlekkeloos

Wouter
Beoordeeld op: 26/08/2019
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heel lekker, mooi geserveerd en...

Het eten was heel lekker, mooi geserveerd en door vriendelijk personeel aan tafel gebracht. Niet lang moeten wachten op het eten.

Sandra
Beoordeeld op: 21/08/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig om te zitten en lekker gegeten, de...

Gezellig om te zitten en lekker gegeten, de tournedos italian was verrassend lekker, een aanrader.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in