Beoordelingen van Brasserie De Drie Lindekens

134 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
134 beoordelingen
datum score
Ann
Datum restaurantbezoek: 08/07/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening. We kregen een suggestie voor een aangepaste portie voor onze dochter en dat vonden we een fijn gebaar.

isaura
Datum restaurantbezoek: 29/06/2018
isaura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel fijn dat zij open staan voor allergieën....

Heel fijn dat zij open staan voor allergieën. En hier mee rekeninghoudend in het menu.

GUNTHER D.
Datum restaurantbezoek: 24/06/2018
GUNTHER D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima eten en gezellig...

Prima eten en gezellig

roger b.
Datum restaurantbezoek: 16/06/2018
roger b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

service heel goed vriendelijkheid personeel hee...

service heel goed vriendelijkheid personeel heel lekker en verzorgd eten

Marleen G.
Datum restaurantbezoek: 12/06/2018
Marleen G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangename sfeer , heel vriendelijke bedien...

Heel aangename sfeer , heel vriendelijke bediening. Lekker eten en een democratische prijs . Wat wil je nog meer ?

wendy d.
Datum restaurantbezoek: 08/06/2018
wendy d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goed ontvangen en super vriendelijk person...

Heel goed ontvangen en super vriendelijk personeel, vlotte bediening alles is daar echt in orde

Marc K.
Datum restaurantbezoek: 03/06/2018
Marc K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De kreeftenmenu (weekendmenu?) was overweldigen...

De kreeftenmenu (weekendmenu?) was overweldigend lekker. Het vrijdaagse voorproevertje werd bevestigd. Aanrader!

Nathalia S.
Datum restaurantbezoek: 20/05/2018
Nathalia S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en vriendelijke bedien ING wat...

Super lekker en vriendelijke bedien ING wat moet een mens nog meer hebben. Was super

jack
Datum restaurantbezoek: 19/05/2018
jack beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was lekker en goede bediening...

eten was lekker en goede bediening

[anonymous]
Datum restaurantbezoek: 17/05/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten in een gezellig kader....

Lekker gegeten in een gezellig kader.

datum score