Beoordelingen van Brasserie De Drie Lindekens

141 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
141 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 16/09/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk keuken, vriendelijk personeel, gezelli...

Heerlijk keuken, vriendelijk personeel, gezellige setting, prima prijs.

Evy
Beoordeeld op: 08/09/2018
Evy beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

goede en vriendelijke bediening. Eten was ook...

goede en vriendelijke bediening. Eten was ook lekker

Robert V.
Beoordeeld op: 07/09/2018
Robert V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, gezellig interieur, vriendelijke...

Lekker eten, gezellig interieur, vriendelijke en vlotte bediening. Goede verhouding prijs-kwaliteit;

Clara
Beoordeeld op: 27/08/2018
Clara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede vriendelijke bediening, kan er glutenvrij...

Goede vriendelijke bediening, kan er glutenvrij eten. Lekker eten

Davy
Beoordeeld op: 25/08/2018
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit vlees was top. Bediening vriendelijk....

Kwaliteit vlees was top. Bediening vriendelijk. Tip.. Snel is niet altijd goed... Aubergines kwamen duidedlijk uit diepvries en frietjes niet goed afgebakken.. Maar dat was zeer snel en goed rechtgezet

Johan
Beoordeeld op: 06/08/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezelli...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezellig zitten onder de Lindebomen.

Christine P.
Beoordeeld op: 26/07/2018
Christine P. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden nog maar pas onze aperitief en ze...

We hadden nog maar pas onze aperitief en ze waren er al met het eten . Daarom hebben we ook geen wijn gedronken. Na het eten duurde het lang voor men kwam afruimen en er werd niet gevraagd of we nog koffie of dessert wilden. Daarom zijn we maar vertrokken . Jullie zijn zo wel wat inkomsten mislopen want we waren met 5 personen

Ann
Beoordeeld op: 09/07/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening. We kregen een suggestie voor een aangepaste portie voor onze dochter en dat vonden we een fijn gebaar.

isaura
Beoordeeld op: 01/07/2018
isaura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel fijn dat zij open staan voor allergieën....

Heel fijn dat zij open staan voor allergieën. En hier mee rekeninghoudend in het menu.

GUNTHER D.
Beoordeeld op: 26/06/2018
GUNTHER D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima eten en gezellig...

Prima eten en gezellig

datum score