Beoordelingen van Brasserie De Drie Lindekens

162 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
162 beoordelingen
datum score
Vandenbroecke
Beoordeeld op: 20/01/2019
Vandenbroecke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

't Was zeer lekker, genoten van de maaltijd. Vr...

't Was zeer lekker, genoten van de maaltijd. Vriendelijkheid personeel en uitbater zeker in orde. Aan te raden restaurant.

Pedro M.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Pedro M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goed eten,gezellig en een goede bediening....

Goed eten,gezellig en een goede bediening. Zeker een aanrader is het hammetje. Enkel bij het dessert waren ze een ding vergeten maar snel opgelost.

Mandy D.
Beoordeeld op: 09/01/2019
Mandy D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten. Dagvers. Zeer vriendelijk....

Zeer lekker eten. Dagvers. Zeer vriendelijk.

Jacky
Beoordeeld op: 16/12/2018
Jacky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was tip top in orde met een zeer vlott...

Het eten was tip top in orde met een zeer vlotte bediening. Het enige min puntje was de gejaagde ober. Ging veel te snel over de tafel bediening en was soms slecht verstaanbaar. Voor de rest alles dik in orde en zeker voor herhaling vatbaar.

Hilde
Beoordeeld op: 13/12/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig, eten in orde voor een brasserie,...

Gezellig, eten in orde voor een brasserie, vriendelijk personeel.

dirk
Beoordeeld op: 10/12/2018
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden met ons bezoek aan deze zaak...

Zeer tevreden met ons bezoek aan deze zaak . Alles was naar wens. Een aanrader.

Sofie
Beoordeeld op: 08/12/2018
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Isabella
Beoordeeld op: 06/12/2018
Isabella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd heerlijk eten en vriendelijke...

Zoals altijd heerlijk eten en vriendelijke bediening

Monique V.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Monique V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Eten op zich was heel lekker maar wij vinden...

Eten op zich was heel lekker maar wij vinden dat de porties verkleinen tegen over vroeger terwijl de prijzen hetzelfde blijven of stijgen

Etienne I.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Etienne I. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De filet pur was te doorbakken sausen op verkee...

De filet pur was te doorbakken sausen op verkeerde borden gezet er werden ook zaken vergeten die je besteld had plus een verkeerde rekening gekregen

datum score