Beoordelingen van Brasserie De Drie Lindekens

221 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
221 beoordelingen
datum score
Koenraad
Beoordeeld op: 12/08/2019
Koenraad beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, gezellig kader, snelle...

Vriendelijk onthaal, gezellig kader, snelle en correcte bediening, lekker eten aan een goeie prijs, wat wil je nog meer? :)

Katrien
Beoordeeld op: 10/08/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben lekker gegeten, vriendelijk personeel...

We hebben lekker gegeten, vriendelijk personeel, goede ongedwongen sfeer.

Anneke
Beoordeeld op: 08/08/2019
Anneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Rudy
Beoordeeld op: 03/08/2019
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Familiale sfeer, prijs-kwaliteit top, leuk...

Familiale sfeer, prijs-kwaliteit top, leuk en proffesioneel personeel, kindvriendelijk !!!

Wim
Beoordeeld op: 29/07/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn meer dan tevreden over ons restaurantb...

Wij zijn meer dan tevreden over ons restaurantbezoek: het eten was lekker, wij werden op onze wenken bediend in een gezellig kader en alle vooraf gemaakte afspraken ivm ons feestje werden correct nagekomen. Dit restaurant is echt een aanrader. Voor ons zeker een aangename verrassing.

Martine
Beoordeeld op: 28/07/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer lekkere...

goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer lekkere keuken. grote porties. Vriendelijke en vlotte bediening

Conny
Beoordeeld op: 23/07/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Fijne ontvangst, nieuwe lekkernijen leren kenne...

Fijne ontvangst, nieuwe lekkernijen leren kennen. Voor herhaling vatbaar....

Isabella
Beoordeeld op: 19/07/2019
Isabella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super zoals altijd! Lekker gegeten. Mooi gepres...

Super zoals altijd! Lekker gegeten. Mooi gepresenteerd. Toffe bediening. Keep it up people. We Will be back

Ann
Beoordeeld op: 14/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De kikkerbilletjes waren zéér lekker klaargemaa...

De kikkerbilletjes waren zéér lekker klaargemaakt evenals de scampi.Iedereen was fervreden,ook vlotte en vriendelijke bediening.Gezellige avond,voor herhaling vatbaar.

Mike
Beoordeeld op: 12/07/2019
Mike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, goede service!...

Zeer lekker, goede service!

datum score