Beoordelingen van San Remo

121 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
121 beoordelingen
datum score
Yvonne
Beoordeeld op: 20/10/2019
Yvonne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Malgré le nombre important de clients, le servi...

Malgré le nombre important de clients, le service était parfait et le personnel aimable et calme. Repas aucune déception.

Philippe
Beoordeeld op: 19/10/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil chaleureux, service parfait et excellen...

accueil chaleureux, service parfait et excellente cuisine,à conseiller à tous .. Vinciane & Phil

Greta
Beoordeeld op: 13/10/2019
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede bediening, lekker eten...

Goede bediening, lekker eten

placeholder
Marie-Jeanne
Beoordeeld op: 12/10/2019
Marie-Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en goede bediening...

Vriendelijk onthaal en goede bediening

Benoit
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: EXCLUSIVITE WEB! Apéritif Maison ou Prosecco offert !
Beoordeeld op: 28/09/2019
Benoit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Parfait Qualité service et accueil parfait...

Parfait Qualité service et accueil parfait

placeholder
RONY
Beoordeeld op: 09/09/2019
RONY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours bon comme d’habitude...

Toujours bon comme d’habitude

Anick
Beoordeeld op: 07/09/2019
Anick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

excellent et accueil vraiment chaleureux...

excellent et accueil vraiment chaleureux

MARC
Beoordeeld op: 22/08/2019
MARC beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Ons tafeltje was gereserveerd zoals gevraagd....

Ons tafeltje was gereserveerd zoals gevraagd. De bediening en het eten was dik in orde. Het keuze menu is prijs kwaliteit zeker aan te raden. Mogelijkheid om kleine flessen wijn te bestellen.

Godelieve
Beoordeeld op: 22/07/2019
Godelieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker ,service oke ,vriendelijke bedie...

Het was lekker ,service oke ,vriendelijke bediening , prijs en kwaliteit is heel goed

Roger
Beoordeeld op: 11/07/2019

Vriendelijke en deskundige bediening en vooral...

Vriendelijke en deskundige bediening en vooral ... lekker eten!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in