Beoordelingen van Tartufo

221 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
221 beoordelingen
datum score
Georges A.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Georges A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Difficile de faire mieux. Qualité des produits,...

Difficile de faire mieux. Qualité des produits, préparation, présentation, service, accueil et les vins, tout était parfait.

placeholder
Christine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

service efficace, bon repas, créatif et interes...

service efficace, bon repas, créatif et interessant.

Fabio V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Fabio V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig en lekker...

Gezellig en lekker

placeholder
Olivier
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Nous sommes des habitués de cet établissement...

Nous sommes des habitués de cet établissement et à chacune de nos visites, nous sommes enchantés. La cuisine est très inventive et les saveurs proposées sont innovantes et recherchées. Le service et le cadre ajoute un cachet particulier à ce restaurant. Une fois de plus nos papilles se sont régalées et nous sommes déjà impatients d'y retourner.

albert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
albert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het restaurant beantwoordde aan onze verwachtin...

Het restaurant beantwoordde aan onze verwachtingen. Lekkere keuken , en een vlotte bediening.

RONALD A.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
RONALD A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hartelijke ontvangst Uitstekende bediening Zeer...

Hartelijke ontvangst Uitstekende bediening Zeer lekker gegeten. Kortom, een ervaring rijker!

placeholder
Denis
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 22/03/2019
Denis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk, super lekker en goed aangepaste...

Vriendelijk, super lekker en goed aangepaste wijnen. Zeker een aanrader. Tijdens de week was het niet druk en de gerechten volgden vlot.

Yves
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 21/03/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader. Vriendelijke ontvangst en...

Aangenaam kader. Vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Lekker en verzorgde lunch.

FRANCIS
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 21/03/2019
FRANCIS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heel lekker gegegeten! ook lekkere aangepaste...

heel lekker gegegeten! ook lekkere aangepaste wijnen!vlotte en vriendelijke bediening! enig minpuntje: 2de espresso wel extra moeten bijbetalen!

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 21/03/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten. Verzorgde presentatie van...

Lekker gegeten. Verzorgde presentatie van de gerechten. Mogelijkheid van wijn per glas. 1 persoon die geen vlees eet kreeg een zeer smaakvolle warme groenteschotel. Tiramisu van prima kwaliteit.

datum score