Beoordelingen van Tartufo

265 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
265 beoordelingen
datum score
Raymond
Beoordeeld op: 29/02/2020
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous y retournons parce que nous sommes toujour...

Nous y retournons parce que nous sommes toujours satisfaits. Tout est impeccable. Service super, qualité de la nourriture, rapport qualité prix. A marquer d'une pierre blanche. Nous y invitons nos amis afin qu'ils connaissent ce restaurant. Généralement, ils sont unanimes et aiment beaucoup. Que dire de plus ?

Raymond
Beoordeeld op: 24/01/2020
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

C'était délicieux comme d'habitude. Plats...

C'était délicieux comme d'habitude. Plats impeccables et savoureux et service très prévenant. Parfait. On a toujours envie d'y retourner, c'est le must.

Raymond
Beoordeeld op: 17/01/2020
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nourriture excellente, présentation originale...

Nourriture excellente, présentation originale et très soignée, service d'une très grand amabilité. Nous y retournons le plus souvent possible. C'est un plaisir gustatif.

Hans
Beoordeeld op: 12/12/2019

super lekker gege...

super lekker gege

placeholder
Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker eten en goede bediening....

lekker eten en goede bediening.

Luca
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2019
Luca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

La qualité des ingrédients, le soin dans la...

La qualité des ingrédients, le soin dans la cuisson et la présentation, les tables pas trop resserrés, le sourire de la patronne.

viviane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

voorgerecht : pasta met vongole : zonder schelp...

voorgerecht : pasta met vongole : zonder schelpen! precies uit een blik hoofdschotel : tagliata v rund : weinig vlees en alles afzonderlijk gepresenteerd : ruccola en parmezan en sla : alles appart in potjes!! presenteerde niet echt; de saus erbij was wel lekker

Christian
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De borden zijn een streling voor het oog en...

De borden zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen. Zeer vriendelijke en attente bediening in een mooi kader. Super lekker.

Arnaud
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2019
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Cuisine originelle et raffinée, cadre moderne,...

Cuisine originelle et raffinée, cadre moderne, gentillesse du personnel

Josiane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2019
Josiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Le dîner était délicieux. Le service était...

Le dîner était délicieux. Le service était impeccqable. A recommander.

datum score