Beoordelingen van De Koetsier

238 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
238 beoordelingen
datum score
Maurice
Beoordeeld op: 20/04/2019
Maurice beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goeie service, mooie omgeving,...

lekker eten, goeie service, mooie omgeving, goed gezelschap,

ARISTOULA
Beoordeeld op: 19/04/2019

Très belle endroit. Personnel tres gentil....

Très belle endroit. Personnel tres gentil. La nourriture tres bonne. C est un endroit très romantique et calme. J y retournerai avec plaisir.

Willy
Beoordeeld op: 18/04/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

lekker eten, vriendelijke bediening en prachtig...

lekker eten, vriendelijke bediening en prachtige omgeving !

Johan
Beoordeeld op: 13/04/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, gezellig, rekening gehouden met...

lekker eten, gezellig, rekening gehouden met mijn vraag om in een gezellig hoekje te zitten, geslaagde avond

Veerle
Beoordeeld op: 11/04/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vlotte en vriendelijke bediening! Lekker...

Zeer vlotte en vriendelijke bediening! Lekker eten in een gezellige, ongedwongen sfeer.

Helen S.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Helen S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en vriendelijke bediening....

Heel lekker en vriendelijke bediening.

Francis
Beoordeeld op: 02/04/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles stond klaar zoals gevraagd bij de reserva...

Alles stond klaar zoals gevraagd bij de reservatie. Wij werden opgevangen door een uiterst vriendelijke 'garçon' die heel correct en met de nodige humor zonder overdrijvingen. Iedereen was tevreden over wat op het bord werd getoverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pascal K.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Pascal K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Nous avons été recommandés par ma fille qui...

Nous avons été recommandés par ma fille qui était venue la veille et avait beaucoup apprécié. Tout était parfait. Nous reviendrons certainement ! Nous avons apprécié le cadre et le personnel est super sympa. A bientôt.

Josiane
Beoordeeld op: 30/03/2019
Josiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en attentvolle bediening. Lekkere...

Vriendelijke en attentvolle bediening. Lekkere lunch genoten En heerlijk rustig terras, mooie omgeving Een aanrader !

Chris
Beoordeeld op: 30/03/2019

Mooi kader, lekker eten en vlotte bediening...

Mooi kader, lekker eten en vlotte bediening

datum score