Beoordelingen van De Gebrande Winning

288 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
288 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 20/10/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

(H)eerlijke keuken en een vlotte bediening!...

(H)eerlijke keuken en een vlotte bediening! Meest uitgebreide bierkaart die ik ooit gezien heb!

Ivo
Beoordeeld op: 19/10/2020
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

De tafel was netjes gereserveerd. De bediening...

De tafel was netjes gereserveerd. De bediening was vriendelijk en de gerechten waren heerlijk. Alles in orde dus!

Monard
Beoordeeld op: 19/10/2020
Monard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlotte en super vriendelijke bediening! Top...

Vlotte en super vriendelijke bediening! Top menu! Overheerlijk gegeten. We kijken er naar uit om terug te gaan!

Kris
Beoordeeld op: 19/10/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker gegeten! Klassieke bereidingen...

Zeer lekker gegeten! Klassieke bereidingen die toch origineel en creatief gebracht worden. Leuke gerookte amuse in sigarenkist en extra lekkers bij de koffie. Geweldige biertjes (fruit lambiek) van Antidoot, Bofkont en Bokke gedronken en zo leuk om een bierkaart te kunnen raadplegen die de allure heeft van de wijnkaarten in de toprestaurants. Zeer vriendelijke bediening. Ruim plaats rond de tafels, alles coronaproof. Onbegrijpelijk dat dergelijke zaak nu tijdelijk dicht moet. Daarna staan we zeker snel terug bij Raf!

Stefan
Beoordeeld op: 17/10/2020
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer lekker en super bediening !...

Zeer lekker en super bediening !

Anita
Beoordeeld op: 16/10/2020
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was tip top van begin tot het einde zeker...

Alles was tip top van begin tot het einde zeker een aanrader.personeel toppie

achiel
Beoordeeld op: 16/10/2020
achiel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg aangename avond met lekker eten aan lage...

Erg aangename avond met lekker eten aan lage prijzen. Een indrukwekkende bierkaart Aanrader

Tom
Beoordeeld op: 13/10/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten en drank was zeer lekker met een vrien...

Het eten en drank was zeer lekker met een vriendelijke bediening bovenop , minpuntje was dat we niet helemaal de gekozen menu geserveerd kregen.een tweede bezoek zal zeker en vast volgen.

Jos
Beoordeeld op: 12/10/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, met aangepaste bieren...

Het eten was lekker, met aangepaste bieren erbij, wat vrij origineel is. Vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

PATRICK
Beoordeeld op: 12/10/2020
PATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kozen het Bib Goumand menu en vonden het...

We kozen het Bib Goumand menu en vonden het heel lekker. De bediening was sympathiek en gaf op een goede manier uitleg over de biertjes

datum score