Beoordelingen van Vleesgegroet

338 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
338 beoordelingen
datum score
Rohny
Beoordeeld op: 10/03/2017
Rohny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige inrichting en klein restaurant is...

Gezellige inrichting en klein restaurant is geen fabriek zoals soortgenoten als De Wimmer

Geert
Beoordeeld op: 06/03/2017
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker...

Super lekker

Han
Beoordeeld op: 05/03/2017
Han beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super kwaliteit, correcte bediening. En je...

Super kwaliteit, correcte bediening. En je komt zeker niet met honger van tafel. De moeite waard om een ommetje te doen!

Serge B.
Beoordeeld op: 04/03/2017
Serge B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe en gezellige omgeveving. Vlees is van...

Toffe en gezellige omgeveving. Vlees is van topkwaliteit. Twee gedreven mensen die de zaak runnen met hart en ziel.

Joeri
Beoordeeld op: 24/02/2017
Joeri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, kwalitatief, goed bereid met lekkere...

Lekker, kwalitatief, goed bereid met lekkere frietjes, sausje en slaatje. Wel aan de dure kant, vooral de wijnen

Raymonda
Beoordeeld op: 22/02/2017
Raymonda beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het restaurant biedt super kwaliteitsvlees...

Het restaurant biedt super kwaliteitsvlees aan, met een echt bekwame chef, die niet alleen heel veel weet over de producten welke hij serveert, maar ook over zijn wijnen. De bediening wordt gedaan door zijn echtgenote en ( het kan een moment opname geweest zijn)maar jammer gaf haar service me een minder warm gevoel . Maar het restaurant is en het blijft het Mekka voor de vleesliefhebber en een bezoek waard.

Peter
Beoordeeld op: 20/02/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlees van superieure kwaliteit, uitstekend...

Vlees van superieure kwaliteit, uitstekend bereid. Zeer vriendelijke bediening.

Annelies
Beoordeeld op: 19/02/2017
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prima kwaliteit van vlees!! Een echte aanrader...

Prima kwaliteit van vlees!! Een echte aanrader voor de vleesliefhebber.

Sven
Beoordeeld op: 18/02/2017
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Klein en gezellig restaurant. Zeer goede kwalit...

Klein en gezellig restaurant. Zeer goede kwaliteit van vlees en vriendelijke bediening.

Raf
Beoordeeld op: 18/02/2017
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlees zoals het hoort te zijn! Voor een vleesli...

Vlees zoals het hoort te zijn! Voor een vleesliefhebber zoals ik zelden zo een lekker stuk gegeten, hier krijg je waar voor je geld.

datum score