Beoordelingen van Vleesgegroet

310 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
310 beoordelingen
datum score
Wesley T.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Wesley T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Dat het heel gezellig was en heel lekker eten...

Dat het heel gezellig was en heel lekker eten iedereen een aanrader en heel vriendelijk herhaling vat baar

Conny
Beoordeeld op: 15/04/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig maar druk restaurant..voor het eerst...

Gezellig maar druk restaurant..voor het eerst bezocht maar we gaan zeker nog eens! Eten en bediening top

johanna
Beoordeeld op: 14/04/2019
johanna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Met 19 personen gereseveerd. Alles ging heel...

Met 19 personen gereseveerd. Alles ging heel vlot, lekker gegeten en een proficiat dessertje!

Kristof E.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Kristof E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten tegen een prijs/kwaliteit...

Heel lekker gegeten tegen een prijs/kwaliteit goede prijs. De rode huiswijn is ook van goede kwaliteit.

kristel v.
Beoordeeld op: 30/03/2019
kristel v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer aangename sfeer, topkwaliteit, perfecte...

Zeer aangename sfeer, topkwaliteit, perfecte bediening, zeer vriendelijke eigenaars. Ik ga het zeker aan vrienden aanraden.

Geert
Beoordeeld op: 24/03/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker en een goede bediening ....

Heel lekker en een goede bediening .

kurt r.
Beoordeeld op: 17/03/2019
kurt r. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening...

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening .... een aanrader!!!!

Bruno
Beoordeeld op: 16/03/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel...

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel

Sofie
Beoordeeld op: 10/03/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende...

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende vlees. Goede bediening en vriendelijk.

Dimitri
Beoordeeld op: 01/03/2019
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten , zeer vriendelijk !...

lekker gegeten , zeer vriendelijk !

datum score