Beoordelingen van Bistro Bij De Buren

116 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
116 beoordelingen
datum score
Charly
Beoordeeld op: 30/01/2023
Charly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was ons eerste bezoek wij waren aangenaam...

Het was ons eerste bezoek wij waren aangenaam verast het was oké .Bij gelegenheid komen we zeker nog eens langs

Ghislaine
Beoordeeld op: 23/01/2023
Ghislaine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

vlotte reservatie, aangenaam interieur, vriende...

vlotte reservatie, aangenaam interieur, vriendelijke en snelle bediening, en vooral zeer lekkere en mooi gepresenteerde gerechten! We komen zeker terug. Restaurant mocht wat warmer, maar ja, de energiecrisis .... Mvg. Ghislaine roosens

Saskia
Beoordeeld op: 30/12/2022
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie porties en goede en snelle service....

Mooie porties en goede en snelle service.

Sandra
Beoordeeld op: 29/12/2022
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en lekker gegeten...

Heel vriendelijk en lekker gegeten

Femke
Beoordeeld op: 23/12/2022
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super in orde. Helaas onenigheid...

Het eten was super in orde. Helaas onenigheid tussen garçon en kok over mijn dessert (kok wou dit niet maken?) en hoorde ik ‘die vrouw, die vrouw’ (ik dus) door heel de zaal. Kon discreter en is zeker niet aangenaam om te horen als klant.

Mirella
Beoordeeld op: 11/12/2022
Mirella beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en super lekker eten....

Vriendelijke bediening en super lekker eten.

Katleen
Beoordeeld op: 28/11/2022
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening - we konden op ons ritme...

Vriendelijke bediening - we konden op ons ritme bestellen - en lekker eten, verzorgd!

Annemie
Beoordeeld op: 24/11/2022
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Top...

Top

Ben
Beoordeeld op: 20/11/2022
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker - goede prijs-kwaliteit - vlotte bedieni...

Lekker - goede prijs-kwaliteit - vlotte bediening

ROBERTUS
Beoordeeld op: 14/11/2022
ROBERTUS beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel....

Heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon goed. Iedere keer al we in Sint-Truiden zijn, rijden we graag naar daar.

datum score