Beoordelingen van Bistro Pacific

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
53 beoordelingen
datum score
Lieze
Beoordeeld op: 14/10/2019
Lieze beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden een fantastische avond met super...

We hadden een fantastische avond met super lekker eten. Het team groeit elke keer meer en meer.

Ludo
Beoordeeld op: 03/10/2019
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Correcte en vriendelijke bediening in een aange...

Correcte en vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Uitgebreide kaart.

Annelies
Beoordeeld op: 27/09/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, lekker...

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten & drinken

Ivo
Beoordeeld op: 24/09/2019
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vlotte dienstverlening. Wel prijzig voor de...

Vlotte dienstverlening. Wel prijzig voor de aangeboden maaltijden. Voordeel: de hele dag open, dus je voelt je na 14.30u niet opgejaagd.

Parton
Beoordeeld op: 23/09/2019
Parton beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, attent voor de...

Zeer vriendelijke bediening, attent voor de gasten zelfs op een heel druk moment.Lekker soepje vooraf gekregen. Heel lekker gegeten . Ruime porties. Wanneer wij nog eens in Sint-Truiden zijn keren wij zeker nog eens terug.

Eddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Luxe ontbijt
Beoordeeld op: 19/08/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ontbijt. Vriendelijke bediening....

Lekker ontbijt. Vriendelijke bediening.

Eric
Beoordeeld op: 04/07/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten......

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten...

Daniel
Beoordeeld op: 02/07/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker echter, hoeveelheid stoofvl...

Het eten was lekker echter, hoeveelheid stoofvlees en frietjes mocht iets meer, teveel soep bij pasta

Frederic
Beoordeeld op: 27/06/2019
Frederic beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Restaurant, food, service all fine. Just that...

Restaurant, food, service all fine. Just that my booking was not taken into account...

Hanne
Beoordeeld op: 28/05/2019
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben na het bestellen van het eten een...

We hebben na het bestellen van het eten een uur en een kwartier gewacht op ons eten. Dit vonden we toch wel wat te lang. Het eten zelf was in orde en de bediening was ook prima.

datum score