Beoordelingen van Afspanning 't Speelhof

22 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
22 beoordelingen
datum score
[anonymous]
Beoordeeld op: 16/12/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben er met 6 personen gegeten. We waren...

Wij hebben er met 6 personen gegeten. We waren allen zeer aangenaam verrast over hoe lekker het eten wel was.

Stefan B.
Beoordeeld op: 11/12/2018

Goede service, goed gegeten....

Goede service, goed gegeten.

Joseph S.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Joseph S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, lekker eten. Bediening mocht beter....

Mooi kader, lekker eten. Bediening mocht beter. Ondanks bevestiging online reservering was men niet op de hoogte van onze komst. Dit was niet naar hun, duidelijke, goesting. Toch een tafel gekregen.

nicole
Beoordeeld op: 02/12/2018
nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk en lekker!!!...

zeer vriendelijk en lekker!!!

placeholder
Mieke
Beoordeeld op: 25/11/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Hopeloos

Blijf hier weg! De zaakvoerder is niet correct,komt gemaakte afspraken absoluut niet na en als je haar erop wijst reageert ze onverschillig. In zo een mooi kader zou dit een topper kunnen zijn... Maar personeel kan de arrogantie en nonchalance van de leidinggevende niet verdoezelen.

Peter
Beoordeeld op: 23/11/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

online tafel gereserveerd voor 19u30, bij aanko...

online tafel gereserveerd voor 19u30, bij aankomst blijkt restaurant gesloten. ontevreden.

placeholder
Mieke
Beoordeeld op: 15/11/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Alhoewel zeer nonchalant gestart was het eten...

Alhoewel zeer nonchalant gestart was het eten lekker. Op de website zijn de openingsuren niet duidelijk vermeld. Ook dat is een teken van nonchalance.

Olivier
Beoordeeld op: 03/11/2018
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij moesten in de veranda plaats nemen omdat...

Wij moesten in de veranda plaats nemen omdat wij à la carte wilden dineren. In het restaurant was alles voorzien voor Social Deal actie. Wij zaten helemaal alleen wat niet echt gezellig was. Kaart is niet uitgebreid en dan nog was niet alles voorradig. De steak was niet echt mals, dus niet zijn prijs waard. De andere gerechten was niks op aan te merken.

nicolas
Beoordeeld op: 22/10/2018
nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het groupon menu wordt totaal niet gerespecteer...

Het groupon menu wordt totaal niet gerespecteerd. Je krijgt 4 klein rolletjes tong opgevuld met zalm, geserveerd in een diep bord met een sla bij in het bord met vinaigrette en daarop een beetje tomaten saus. De pasta 4 kazen, dat is totaal niet te vreten.

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Gezellige locatie met mogelijkheid om buiten...

Gezellige locatie met mogelijkheid om buiten te eten, vriendelijk personeel en een goede service, lekker eten

datum score