Beoordelingen van Afspanning 't Speelhof

24 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
24 beoordelingen
datum score
sonia v.
Beoordeeld op: 24/02/2019
sonia v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Restaurant très sympa - le lieu est magique...

Restaurant très sympa - le lieu est magique au milieu d'un parc Cuisine traditionnelle et de très bonne qualité Bon accueil du personnel Nous reviendrons certainement

Michel
Beoordeeld op: 27/01/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker, verzorgd, en met toffe bedien...

Gezellig, lekker, verzorgd, en met toffe bediening. Aan te bevelen ontspanning .

[anonymous]
Beoordeeld op: 16/12/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben er met 6 personen gegeten. We waren...

Wij hebben er met 6 personen gegeten. We waren allen zeer aangenaam verrast over hoe lekker het eten wel was.

Stefan B.
Beoordeeld op: 11/12/2018

Goede service, goed gegeten....

Goede service, goed gegeten.

Joseph S.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Joseph S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, lekker eten. Bediening mocht beter....

Mooi kader, lekker eten. Bediening mocht beter. Ondanks bevestiging online reservering was men niet op de hoogte van onze komst. Dit was niet naar hun, duidelijke, goesting. Toch een tafel gekregen.

nicole
Beoordeeld op: 02/12/2018
nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk en lekker!!!...

zeer vriendelijk en lekker!!!

placeholder
Mieke
Beoordeeld op: 25/11/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Hopeloos

Blijf hier weg! De zaakvoerder is niet correct,komt gemaakte afspraken absoluut niet na en als je haar erop wijst reageert ze onverschillig. In zo een mooi kader zou dit een topper kunnen zijn... Maar personeel kan de arrogantie en nonchalance van de leidinggevende niet verdoezelen.

Peter
Beoordeeld op: 23/11/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

online tafel gereserveerd voor 19u30, bij aanko...

online tafel gereserveerd voor 19u30, bij aankomst blijkt restaurant gesloten. ontevreden.

placeholder
Mieke
Beoordeeld op: 15/11/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Alhoewel zeer nonchalant gestart was het eten...

Alhoewel zeer nonchalant gestart was het eten lekker. Op de website zijn de openingsuren niet duidelijk vermeld. Ook dat is een teken van nonchalance.

Olivier
Beoordeeld op: 03/11/2018
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij moesten in de veranda plaats nemen omdat...

Wij moesten in de veranda plaats nemen omdat wij à la carte wilden dineren. In het restaurant was alles voorzien voor Social Deal actie. Wij zaten helemaal alleen wat niet echt gezellig was. Kaart is niet uitgebreid en dan nog was niet alles voorradig. De steak was niet echt mals, dus niet zijn prijs waard. De andere gerechten was niks op aan te merken.

datum score