Beoordelingen van Restaurant 't Kerckevelt

576 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
576 beoordelingen
datum score
Marion
Beoordeeld op: 20/10/2019
Marion beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere en zeer verse gerechten. Vriendelijke...

Lekkere en zeer verse gerechten. Vriendelijke bediening.

Veronique
Beoordeeld op: 19/10/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed zoals altijd...

Zeer goed zoals altijd

Ingrid
Beoordeeld op: 14/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten mooi interieur gezellig vriendelijk...

Lekker eten mooi interieur gezellig vriendelijke bediening Een echte aanrader 1 puntje: bij de profiterollekes saus apart serveren, wegens saus van zwarte chocolade, niet mijn favoriet

Fred
Beoordeeld op: 13/10/2019
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goede vlotte bediening met de glimlach ondanks...

Goede vlotte bediening met de glimlach ondanks de drukte. En lekker eten...

Els
Beoordeeld op: 13/10/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten...

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten (ruime porties), mooi interieur en terras.

Katrien
Beoordeeld op: 12/10/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker en service goed....

Eten was lekker en service goed.

Sofie
Beoordeeld op: 12/10/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een gezellig restaurant!...

Lekker eten in een gezellig restaurant!

Nele
Beoordeeld op: 12/10/2019
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk en lekker...

Vriendelijk en lekker

Bart
Beoordeeld op: 09/10/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, correcte service, niets aan te...

Lekker eten, correcte service, niets aan te merken op het bezoek

Elie
Beoordeeld op: 06/10/2019
Elie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

We aten er Oesters (zeer vers) Vitello Tonato...

We aten er Oesters (zeer vers) Vitello Tonato (perfect) en het Stoofpotje van Jong Wild.....een aanrader en super lekker. Proficiat Ben, en eveneens bedankt voor Wijntip ! Uw advies gaf ons wel degelijke een zeer goeie Wooded witte wijn in de koelemmer ! Voor her-haling vatbaar, dat is zéker !

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in