Beoordelingen van Bart De Bondt

265 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
265 beoordelingen
datum score
Tom A.
Datum restaurantbezoek: 19/04/2018
Tom A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijke en joviale service. Perfect...

Heel vriendelijke en joviale service. Perfect rekening gehouden met allergie en het eten was echt super. Ook de aangeraden wijn was heel goed (zonder duur te zijn). Al bij al een supergezellige avond met heel lekker eten. Echte aanrader!

Bernadette
Datum restaurantbezoek: 18/04/2018
Bernadette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Om dat alles lekker was...

Om dat alles lekker was

Dehennin
Datum restaurantbezoek: 15/04/2018
Dehennin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

wij hadden voor het maandmenu gekozen en hebben...

wij hadden voor het maandmenu gekozen en hebben heel lekker gegeten. de asperges-bereidingen waren super het wijnarrangement was perfect

Dirk W.
Datum restaurantbezoek: 14/04/2018
Dirk W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Caviar niet gevonden ( wel op bord buren )...

Caviar niet gevonden ( wel op bord buren ) Kaassupplement 10i.p.v. 8 EUR. Cava 2 x op rekening .

Emmanuel V.
Datum restaurantbezoek: 12/04/2018
Emmanuel V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Mooi...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Mooi kader in een prachtig herenhuis. Lekker champagne. Menu klaargemaakt met kwaliteitsproducten en aangepaste wijnen. Gezellige sfeer. Een aanrader.

Anne-Marie H.
Datum restaurantbezoek: 11/04/2018
Anne-Marie H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bon accueil, cadre rustique , propreté en salle...

Bon accueil, cadre rustique , propreté en salle et les communs Service assuré par une personne qui connait les préparations; très serviable.

Denise
Datum restaurantbezoek: 08/04/2018
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten en super vriendelijke ontvangs...

zeer lekker eten en super vriendelijke ontvangst en bediening - probleemloos suikerarm dessert gekregen

Jos
Datum restaurantbezoek: 01/04/2018
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, mooie menu, vlotte bediening...

Lekker eten, mooie menu, vlotte bediening

Viviane
Datum restaurantbezoek: 30/03/2018
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, fijne bediening!...

Lekker eten, fijne bediening!

Mia H.
Datum restaurantbezoek: 21/03/2018
Mia H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten, super aangenaam kader en...

Heel lekker eten, super aangenaam kader en heel vriendelijke, gemoedelijke service! TOP!!

datum score