Beoordelingen van Bart De Bondt

365 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
365 beoordelingen
datum score
Marie
Beoordeeld op: 11/01/2019
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het was weer top zoals altijd!...

het was weer top zoals altijd!

Sandra
Beoordeeld op: 11/01/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie zaak, vlotte bediening, lekker eten....

Mooie zaak, vlotte bediening, lekker eten. We wensen ze veel succes met hun nieuwe zaak in Frankrijk.

Chris D.
Beoordeeld op: 10/01/2019
Chris D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

aangename gastvrouw mooie omgeving lekker eten...

aangename gastvrouw mooie omgeving lekker eten

Alain V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Afscheidsmenu
Beoordeeld op: 10/01/2019
Alain V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

door de gezellige sfeer,mooi interieur en het...

door de gezellige sfeer,mooi interieur en het heel goede eten.hopelijk gaan we in frankrijk nog vele bezoekjes doen in jullie restaurant,tot dan. Met vriendelijke groeten, Alain Van Veer en Christine Marcelis

Nadine J.
Beoordeeld op: 05/01/2019
Nadine J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was TOP. Vriendelijk personeel. Gemoe...

Het eten was TOP. Vriendelijk personeel. Gemoedelijke sfeer en zeer mooi interieur !

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Afscheidsmenu
Beoordeeld op: 30/12/2018
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

uitstekende keuken , vriendelijke ontvangst...

uitstekende keuken , vriendelijke ontvangst , zeer verzorgd, kortom voor ons een prachtzaak!

Willy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Afscheidsmenu
Beoordeeld op: 29/12/2018
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals altijd zeer lekker....

Zoals altijd zeer lekker.

Theo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Afscheidsmenu
Beoordeeld op: 29/12/2018
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk gegeten in een prachtig decor. Jammer...

Heerlijk gegeten in een prachtig decor. Jammer dat ze eerders gaan sluiten. Maar veel succes op de nieuwe locatie!

placeholder
Els
Beoordeeld op: 29/12/2018
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Fijn restaurant met leuke gastvrouw, en lekker...

Fijn restaurant met leuke gastvrouw, en lekker eten voor een eerlijke prijs. Jammer dat zo een restaurant in onze regio verdwijnt.

placeholder
Angie
Beoordeeld op: 24/12/2018
Angie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk eten, vlotte en vriendelijke bediening...

Heerlijk eten, vlotte en vriendelijke bediening.

datum score