Beoordelingen van Bart De Bondt

330 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
330 beoordelingen
datum score
Marijke
Beoordeeld op: 08/11/2018
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Zeer betrokken , vriendelijke bediening Het...

Zeer betrokken , vriendelijke bediening Het eten was erg verzorgd en lekker ( de zuiderse groentjes bij de cannelloni heb ik wel niet terug gevonden :-) )

Peter L.
Beoordeeld op: 05/11/2018
Peter L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, ook "overvloedig", heel vriendelij...

Lekker eten, ook "overvloedig", heel vriendelijke ontvangst, correcte en gemoedelijke bediening. Ook de reservering gebeurde gemakkelijk, correct en snel Ben wat minder enthousiast over de witte wijn (chardonnay) en over de niet verwachte en tamelijk dure supplementen.

Ronny T.
Beoordeeld op: 29/10/2018
Ronny T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel aangenaam kader; toffe, vlotte en sympathi...

Heel aangenaam kader; toffe, vlotte en sympathieke bediening; heel lekkere keuken Bedankt chef-kok ! En tot binnenkort !!!

Gert P.
Beoordeeld op: 28/10/2018
Gert P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig, zeer lekker eten. Meer dan voldoende...

Gezellig, zeer lekker eten. Meer dan voldoende. Vlotte bediening. Lekkere aangepaste wijnen.

Rudy
Beoordeeld op: 28/10/2018
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal + bediening, en vooral...

Vriendelijk onthaal + bediening, en vooral heerlijke gerechten !

[anonymous]
Beoordeeld op: 26/10/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Reeds jaren klant met onze tandartsenkring...

Reeds jaren klant met onze tandartsenkring uit Tienen. Telkens opnieuw weet Bart ons te verrassen met zijn lekkere bereidingen!

Greta
Beoordeeld op: 19/10/2018
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellig kader en héél lekker eten....

Een gezellig kader en héél lekker eten.

Stefan
Beoordeeld op: 15/10/2018
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Omdat het heel lekker was zeker de ravolli...

Omdat het heel lekker was zeker de ravolli met kreeft maar ook ons hoofdgerecht was lekker en ons dessert. De bediening is zeer vriendelijk en goede uitleg bij de menu. Ik kan zeker mijn vrienden aanraden om er te gaan eten.

Dirk
Beoordeeld op: 15/10/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel gezellig. Veel afwisseling in smaken....

Heel gezellig. Veel afwisseling in smaken. De sauzen waren weer geweldig, vooral bij de zwezerikken. Ook vegetariërs kunnen er lekker eten. Copieuze maaltijden met goede wijnen erbij. De desserts waren verrukkelijk.

Carolien B.
Beoordeeld op: 14/10/2018
Carolien B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker, verfijnd eten in porties waarbij...

Zeer lekker, verfijnd eten in porties waarbij je voldaan van tafel komt. Zeker een aanrader!

datum score