Beoordelingsscore
9.7 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Gunther
Beoordeeld op: onbekend

Op 11 juni 2011 zijn wij getrouwd en na lang...

Op 11 juni 2011 zijn wij getrouwd en na lang zoeken en vergelijken voor een geschikte locatie vlakbij Hulshout, zijn we terecht gekomen bij Lindenhof in Baal. En dat hebben we ons niet beklaagd. Duidelijke afspraken, simpel af te spreken en heel betrouwbaar. Iedereen was het er over eens: het eten was perfect, de bediening was vlot, soepel, meegaan met de mensen aan de tafel. Gewoonweg de perfecte locatie voor ons!!! En het ideale feest.

Carl
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig met de familie hier op zondagmiddag...

Gezellig met de familie hier op zondagmiddag gegeten. Sfeer is los, warm en hartelijk. Uitstekende kwaliteit van eten, met zeer goede huiswijn. Bediening: alles is naar wens verlopen. Dit is absoluut een echte aanrader, zeker als je de zeer interessante prijs voor een menu op zondagmiddag er nog bij neemt.

Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben hier ons trouwfeest gehad, en waren...

Wij hebben hier ons trouwfeest gehad, en waren super tevreden. De jonge uitbaters weten perfect wat de wensen van hun klanten zijn. Aanrader voor allerlei feestjes. Ruime parking mooie tuin en rustig gelegen in een modern kader. Uitstekende kwaliteit. 's zondags kan je hier gewoon gaan eten.

Alle beoordelingen van dit restaurant