Beoordelingen van Eetcafe Bagatelle

9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
9 beoordelingen
datum score
placeholder
Wendy
Beoordeeld op: onbekend

Een parel !

Uitzonderlijke brasserie: altijd lekker eten, goede wijnen, top bediening en dit tegen een bijzonder democratische prijs. Ben al jaren klant en heb nog nooit een minder gerecht geproefd. Aanrader als je houdt van een (h)eerlijke keuken en de gezellige sfeer dankzij Guido, Marijke en de hele crew.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Ideaal voor een hapje te gaan eten... Leuke...

Ideaal voor een hapje te gaan eten... Leuke inrichting, vlotte en vriendelijke bediening...

Kim
Beoordeeld op: onbekend

Alleen jammer dat hier gerookt mag worden,...

Alleen jammer dat hier gerookt mag worden, voor de rest zeer lekker eten en budgetgebonden

Steven
Beoordeeld op: onbekend

Ik ben hier reeds meerdere keren gaan eten....

Ik ben hier reeds meerdere keren gaan eten. Dit is een echte aanrader, zowel voor de snelle hap, als voor de uitgebreidere tafel. Ondanks de op het eerste zicht beperkte kaart, vind ik hier toch steeds iets lekkers buiten de pasta-klassiekers (die overginds ook super zijn). Het bord met de suggesties heeft daar zeker iets mee te maken. Verder nog even meegeven dat dit alles aan erg democratische prijzen kan. Houden zo!

Vandemeersche
Beoordeeld op: onbekend

Eenvoudige en degelijke gerechten, lekker en...

Eenvoudige en degelijke gerechten, lekker en met smaak. Eeerlijke prijzen, lekkere wijn. Gemoedelijke sfeer. Meer dan ok.

Stefanie
Beoordeeld op: onbekend

Hier moet je zijn voor een keertje simpel te...

Hier moet je zijn voor een keertje simpel te gaan tafelen! Altijd verzorgde lekkere gerechten aan een schappelijke prijs en een supergezellige sfeer! Best wel reserveren... Chapeau voor Marijke en Guido!

Axel
Beoordeeld op: onbekend

Je kunt hier heerlijk eten (probeer zeker eens...

Je kunt hier heerlijk eten (probeer zeker eens de suggesties!!!) aan een hele redelijke prijs. De bediening is altijd weer even vriendelijk en goedlachs, het kader is gezellig...echt super!!!!Heel charmant!!!

Carine
Beoordeeld op: onbekend

Jammer dat het niet vaker open is over de midda...

Jammer dat het niet vaker open is over de middag in de week... Ideaal voor een snelle (en bovendien lekkere) hap hoewel de menukaart heel wat meer biedt dan de doorsnee (nog steeds even lekkere) spaghetti. "On top" kom je terecht in een bijzonder gezellig decor !

Carine
Beoordeeld op: onbekend

Jammer dat het niet vaker open is over de midda...

Jammer dat het niet vaker open is over de middag in de week... Ideaal voor een snelle (en bovendien lekkere) hap hoewel de menukaart heel wat meer biedt dat de doorsnee (nog steeds even lekkere) spaghetti. "On top" kom je terecht in een bijzonder warm decor !

datum score