Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
GEEN
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Deze nieuwe brasserie is rustig gelegen in het project ‘kanaalpark’ in het centrum van Vilvoorde, met zicht op het kanaal. De locatie is uitgerust met 4 supermoderne seminariezalen, voorzien van alle technische snufjes. De Lunch Diner is toegankelijk voor iedereen en op zonnige dagen kan u terecht op ons zuidelijk georiënteerd terras. Canal straalt klasse en verfijning uit en het persoonlijk en vriendelijk onthaal is ons visitekaartje. Canal is 7 op 7 geopend en parking is voorzien.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.9 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Bart
Beoordeeld op: onbekend

Laatste keer

Wij bezoeken als buurtbewoners Canal geregeld sinds de opening ongeveer vier jaar geleden. De laatste tijd gaat het niveau echter steevast achteruit. Bij ons laatste bezoek was men de bestelling vergeten doorgeven aan de keuken waardoor we ongeveer anderhalf uur hebben moeten wachten op onze schotels. Uiteindelijk bleek één van onze schotels snel in elkaar gegooid, de kip was zelfs niet gaar. Een verontschuldiging van het personeel of wat brood brengen in de tussentijd was duidelijk teveel gevraagd. Het niveau van de schotels bereikt ook een absoluut dieptepunt: smaakloos en inspiratieloos. De beschrijving op de menukaart oogt veelbelovend maar het resultaat is pover: droge kip en groenten zonder enige saus, smaakloze kabeljauw met groenten die drijven in het vocht, afgewerkt met een "kwak" tomatensaus. De prijs blijft hoog voor een steeds afnemende kwaliteit. Het personeel loopt ongeïnteresseerd rond en staat liefst vrolijk te wezen in de keuken. De locatie en inrichting is zeer aangenaam en voor ons op wandelafstand maar wij zoeken in de toekomst andere oorden op.

placeholder
Ell
Beoordeeld op: onbekend
Ell beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

too expensive for this sort of food!

The food is far rom special so its the service, the portions are not only small but boring, steak with fries was without vegies, only a piece of meat in a huge white plate. Hamburger was small as well, no bread or butter, we were asked right away to make our choice and after finishing the coffee machine was not öpen" anymore so we were brought the bill. staff is to young to notice the small mistakes, shame but never cming back for a meal, woth it maybe only for drinks as the view it's amazing!

Laetitia
Beoordeeld op: onbekend

Blijf van de wijn!

Kwaliteit is ok maar porties klein en prijs groot! En een tip aan het personeel: blijf van we wijnflessen op tafel! En vooral, neem geen fles mee als ze niet leeg is

Alle beoordelingen van dit restaurant