Beoordelingen van Brasserie Franklin

86 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
86 beoordelingen
datum score
Jean
Beoordeeld op: 31/03/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Was top het eten was heerlijk en vriendelijk...

Was top het eten was heerlijk en vriendelijk personeel zeker dat het zeer druk was een aanrader.

Nadine
Beoordeeld op: 15/02/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijkheid, properheid kortom alles niks...

Vriendelijkheid, properheid kortom alles niks op aftekeuren super brasserie zeker om terug te gaan en aan te bevelen aan anderen

Chris O.
Beoordeeld op: 09/02/2019
Chris O. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

good food and service!...

good food and service!

Sonja V.
Beoordeeld op: 04/02/2019
Sonja V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zeer lekker en vriendelijke bediening....

Het was zeer lekker en vriendelijke bediening.

Leen G.
Beoordeeld op: 15/01/2019
Leen G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service Snelle bediening Vriendelijk...

Goede service Snelle bediening Vriendelijk personeel Heel begaande mensen Leuke sfeer

erwin
Beoordeeld op: 14/01/2019
erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was zeer goed, vriendelijk personeel,...

eten was zeer goed, vriendelijk personeel, gezellig

placeholder
Rudi
Beoordeeld op: 22/08/2018
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

teruggaan ... en gauw is de boodschap!!

Wij zijn vandaag eerder toevallig bij jullie komen eten. Proficiat voor véle dingen: de oprechte vriendelijkheid van de bediening, het begrip (letterlijk) van de kok (en de kelner die het verzoek doorgaf aan de keuken) toen mijn vrouw vroeg de 'pikante mosselen' extra pikant klaar te maken. Ze waren perfect pikant en zij heeft er van genoten. De mosselen waren tevens van excellente kwaliteit. we hebben dit seizoen al andere gegeten ... Ook geapprecieerd: een eenvoudig flesje huiswijn (van goede kwaliteit trouwens) wordt ook in een ijsemmer aangeboden. Vele andere horecazaken doen dit niet bij een simpel wijntje. Wij komen zeker (en dikwijls) terug. proficiat aan allen.

Eliane
Beoordeeld op: 20/08/2018
Eliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

het personeel is zeer vriendelijk, de dienst...

het personeel is zeer vriendelijk, de dienst is vlot en de mosselen waren heel lekker. (jammer van sommige lawaaierige klanten)

Martine H.
Beoordeeld op: 28/07/2018
Martine H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De Brasserie Franklin, geeft voor héél veel...

De Brasserie Franklin, geeft voor héél veel klanten een thuisgevoel! Het contact met de uitbater en personeel is vlot en aangenaam! Hetgeen je voorgeschoteld krijgt is afgewerkt en lekker. Democratische prijzen. A place To Be

patrick
Beoordeeld op: 22/07/2018
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en vriendelijke en goede service...

lekker eten en vriendelijke en goede service

datum score