Beoordelingen van De Met

92 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
92 beoordelingen
datum score
Tony
Beoordeeld op: 26/01/2020
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gisteren voor de eerste maal geweest om 18u...

Gisteren voor de eerste maal geweest om 18u vlugge en vriendelijke bediening. Paarden steak met frietjes en champignons mals vlees goede frit en champignons. Prijs kwaliteit zit het goed We kopen zeker nog

Verheyden
Beoordeeld op: 12/07/2019
Verheyden beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vriendelijk, proper...

Lekker, vriendelijk, proper

Gill
Beoordeeld op: 07/07/2019
Gill beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik kom heel dikwijls eten bij Brasserie Frankli...

Ik kom heel dikwijls eten bij Brasserie Franklin en het is er altijd heel lekker en de bediening is er ook altijd super goed en het personeel is ook altijd heel vriendelijk alsook de uitbater dus ik ben heel tevreden.

JEAN
Beoordeeld op: 02/06/2019
JEAN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk personeel, goed restau...

Lekker eten, vriendelijk personeel, goed restaurant!

Tysia
Beoordeeld op: 09/05/2019
Tysia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader

The food is always delicious and the service...

The food is always delicious and the service is great!

Michel V.
Beoordeeld op: 22/04/2019
Michel V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd heel lekker en goede bediening...

Zoals altijd heel lekker en goede bediening ,, M ,,,,,

JEAN
Beoordeeld op: 31/03/2019
JEAN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Was top het eten was heerlijk en vriendelijk...

Was top het eten was heerlijk en vriendelijk personeel zeker dat het zeer druk was een aanrader.

Nadine
Beoordeeld op: 15/02/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijkheid, properheid kortom alles niks...

Vriendelijkheid, properheid kortom alles niks op aftekeuren super brasserie zeker om terug te gaan en aan te bevelen aan anderen

Chris O.
Beoordeeld op: 09/02/2019
Chris O. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

good food and service!...

good food and service!

Sonja
Beoordeeld op: 04/02/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zeer lekker en vriendelijke bediening....

Het was zeer lekker en vriendelijke bediening.

datum score