Beoordelingen van Moeder Jeanne

167 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
167 beoordelingen
datum score
kris
Beoordeeld op: 18/10/2020
kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

coronaproof-lekker-rustig...

coronaproof-lekker-rustig

jackie
Beoordeeld op: 12/10/2020
jackie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Uiteraard om het zeer lekkere eten maar ook...

Uiteraard om het zeer lekkere eten maar ook om de goede ontvangst. Uitmuntende keuken. een aanrader.

hedwig
Beoordeeld op: 11/10/2020
hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening met eerlijke...

vlotte en vriendelijke bediening met eerlijke prijs kwaliteit verhouding een aanrader heel goed en lekker maaltijd

Antoon
Beoordeeld op: 30/09/2020
Antoon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden. Eten was en bediening: perfect...

Zeer tevreden. Eten was en bediening: perfect

Luc
Beoordeeld op: 28/09/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Correcte prijs/kwaliteit verhoudin...

Lekker eten. Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bediening. Een aanrader. :)

Johan
Beoordeeld op: 20/09/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening en het belangr...

Vlotte en vriendelijke bediening en het belangrijkste van alles : lekker gegeten !

Caroline
Beoordeeld op: 20/09/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker mooi gepresenteerd eten....

Zeer lekker mooi gepresenteerd eten.

Kristoff
Beoordeeld op: 16/09/2020
Kristoff beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker eten aan een eerlijke prijs. Goede...

Superlekker eten aan een eerlijke prijs. Goede bediening.

Kristoff
Beoordeeld op: 19/08/2020
Kristoff beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere en eerlijke keuken....

Zeer lekkere en eerlijke keuken.

anja
Beoordeeld op: 14/08/2020
anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijk onthaal!!!...

Zeer lekker eten en vriendelijk onthaal!!!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan