Beoordelingen van Moeder Jeanne

76 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
76 beoordelingen
datum score
Jean-Marie B.
Datum restaurantbezoek: 18/02/2018
Jean-Marie B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedere keer dat wij in Moeder Jeanne kwamen...

Iedere keer dat wij in Moeder Jeanne kwamen eten, werden onze verwachtingen ruimschoots ingevuld. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Interessant is de "all-inn" formule, zo zijn er bij de afrekening geen verrassingen i.v.m. de bestelde of uitgeschonken dranken. Vlotte en attente bediening. Meer dan voldoende op het bord, de lege borden aan tafel waren daarvan het beste bewijs. Zeker een aanrader voor vrienden.

Vanessa C.
Datum restaurantbezoek: 17/02/2018
Vanessa C. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker maar van de service...

Het eten was super lekker maar van de service was ik niet tevreden. Super lang zonder drank gezeten omdat de serveesters de tafels niet goed in het oog hielden en na twee uur pas ons hoofdgerecht gekregen.

Mieke C.
Clicteur
Datum restaurantbezoek: 09/02/2018
Mieke C. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lange wachttijd. Heeft te lang geduurd. 1 perso...

Lange wachttijd. Heeft te lang geduurd. 1 persoon heeft nog langer moeten wachten wegens vergeten klaar te maken

norbert b.
Datum restaurantbezoek: 09/02/2018
norbert b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten heel lekker en met goede uitleg van de...

Eten heel lekker en met goede uitleg van de chef , met humor !

Mia M.
Maebe
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Mia M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

hebben er ook geweest op kerstavond en ervoor...

hebben er ook geweest op kerstavond en ervoor ook al en ieder keer tevreden

rosina g.
ghyselinck
Datum restaurantbezoek: 09/01/2018

panering van het vlees was waterachtig en slap....

panering van het vlees was waterachtig en slap. vliegje in dessert tamelijk koud in het restaurant

philippe c.
coorevits
Datum restaurantbezoek: 07/01/2018
philippe c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

goed eten , vriendelijk , prijs kwaliteit zeer...

goed eten , vriendelijk , prijs kwaliteit zeer goed

Carlos en Hilde D.
Demeulemeester-Desmet
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Carlos en Hilde D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

originele gerechten - goede prijs/kwaliteit...

originele gerechten - goede prijs/kwaliteit verhouding - veel aandacht voor presentatie

Patrick D.
De Veirman
Datum restaurantbezoek: 29/12/2017
Patrick D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was in orde. De ontvangst, de sfeer,...

Alles was in orde. De ontvangst, de sfeer, de tafeldekking en "last but not least" het eten. Zeer origineel en zeer lekker was de camembert in de oven en (mijn absolute favoriet) de krokant gebakken kalfszwezeriken als hoofdgerecht , die men jammer genoeg niet veel meer terug vind op de menukaarten van andere zaken.

Mia M.
Maebe
Datum restaurantbezoek: 24/12/2017
Mia M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ben er altijd graag gegaan...

Ben er altijd graag gegaan

datum score