Beoordelingen van Moeder Jeanne

118 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
118 beoordelingen
datum score
Aude V.
Beoordeeld op: 10/12/2018
Aude V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Professionele bediening en eten van topkwalitei...

Professionele bediening en eten van topkwaliteit!

Erwin
Beoordeeld op: 03/12/2018
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten in en aangename sfeer. Prima...

Lekker gegeten in en aangename sfeer. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Ronny V.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Ronny V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren tevreden omdat het eten en de bedieni...

Wij waren tevreden omdat het eten en de bediening perfect was.

DAVID V.
Beoordeeld op: 19/11/2018
DAVID V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was van begin tot einde lekker eten plus...

Het was van begin tot einde lekker eten plus een optimale bediening chapeau Mvg David

Kurt
Beoordeeld op: 17/11/2018
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten, flexibiliteit over keuze...

Super lekker gegeten, flexibiliteit over keuze aperitief en ideale tijdspannes tussen de gerechten.

Geert
Beoordeeld op: 13/11/2018
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Echt onvriendelijke ontvangst door mevrouw...

Echt onvriendelijke ontvangst door mevrouw des huizes. Wellicht omdat we de suggestiemenu niet namen! Waren wel van plan om te groeperen maar kregen zelfs de kaart niet te zien. Zelfs niet voor de keuze van het aperitief. Echt geen reclame. De chef kwam zich dan achteraf wat excuseren voor het gedrag van mevrouw. Blijkbaar niet de eerste keer. Eten was lekker maar toch zal niemand van onze tafel van 8 nog terugkomen.

Soubry O.
Beoordeeld op: 03/11/2018
Soubry O. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangenaam verrast , zeer vriendelijk onthaal...

Aangenaam verrast , zeer vriendelijk onthaal , kleine kaart maar alles uiterst vers en perfect gegaard ,,en op smaak gebracht , met kennis van zaken wijn voorgesteld en niets negatief te zeggen We komen zeker terug

Erida
Beoordeeld op: 29/10/2018
Erida beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten voor de prijs,en bediening...

Super lekker eten voor de prijs,en bediening was dik in orde. We zullen er zeker nog eens gaan eten. De collega's die mee waren waren ook zeer tevreden.

Linda
Beoordeeld op: 22/10/2018
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere menu! Alleen wat donker plaatsje...

Heel lekkere menu! Alleen wat donker plaatsje om te zitten.alsook het verhoog van de vloer die op die donkere doorgang naar het toilet gevaarlijk is om te struikelen.

John
Beoordeeld op: 15/10/2018
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

mooi kader vriendelijk onthaal en zeer vriendel...

mooi kader vriendelijk onthaal en zeer vriendelijk personeel , de bediening was perfect en het eten was van een heel goeie kok !

datum score