Beoordelingen van Moeder Jeanne

118 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
118 beoordelingen
datum score
john v.
Beoordeeld op: 09/10/2018
john v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere marktmenu voor een aanvaardbare prijs...

lekkere marktmenu voor een aanvaardbare prijs en een correcte vriendelijke bediening

Carine D.
Beoordeeld op: 16/09/2018

Wij hebben heel lekker gegeten met een gepaste...

Wij hebben heel lekker gegeten met een gepaste tijd tussen de gerechten, goede bediening en een juiste prijs!

Hannes D.
Beoordeeld op: 16/09/2018
Hannes D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bediening niet super vriendelijk. Geen verse...

Bediening niet super vriendelijk. Geen verse groenten en dteak tartaar was sober. Amaretto was flets. Andere prijzen op de kaart dan bij de afrekening (duurder)

MARNIX
Beoordeeld op: 10/09/2018
MARNIX beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit was in orde,lekkere suggestieme...

Prijs kwaliteit was in orde,lekkere suggestiemenu

Sam V.
Beoordeeld op: 10/09/2018
Sam V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename ontvangst en bediening. Super lekker...

Aangename ontvangst en bediening. Super lekker gegeten. Bedankt!

Walter P.
Beoordeeld op: 02/09/2018
Walter P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het 5-gangenmenu was mooi uitgebalanceerd en...

Het 5-gangenmenu was mooi uitgebalanceerd en echt lekker. De wijnen assorti waren passend en goed gekozen. Prijs kwaliteit is zeer goed. Enig minpuntje : 2,5 uur was eigenlijk een beetje te lang. Wij waren om 19u stipt bij u en zijn eerst om 21u30 terug buiten.

jenny S.
Beoordeeld op: 27/08/2018
jenny S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker over de volledige menu en voldoende...

zeer lekker over de volledige menu en voldoende ruimte tussen de tafels, zodat je niet gestoord wordt van de andere gasten. Een aanrader zeker!!!

Patrick
Beoordeeld op: 06/08/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De prijs kwaliteit is uitstekend. Het kader...

De prijs kwaliteit is uitstekend. Het kader is gezellig en de bediening is meer dan OK. Ik kom hier al meer dan 20 jaar en zak dat blijven doen.

GINO
Beoordeeld op: 05/08/2018
GINO beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd,vriendelijk en heel lekker...

Verzorgd,vriendelijk en heel lekker

Marc
Beoordeeld op: 30/07/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam en rustig kader, zeer vriendelijke...

Aangenaam en rustig kader, zeer vriendelijke zaakvoerders en personeel en perfekte kwaliteit - prijs.

datum score