Beoordelingen van Moeder Jeanne

118 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
118 beoordelingen
datum score
Luc V.
Beoordeeld op: 23/07/2018
Luc V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker, bediening was goed...

Eten was lekker, bediening was goed

MARNIX
Beoordeeld op: 16/07/2018
MARNIX beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De suggestiemenu deed volledig aan de verwachti...

De suggestiemenu deed volledig aan de verwachtingen.Het was gewoon zeer lekker en de bediening was super.

Frederiek
Beoordeeld op: 06/07/2018
Frederiek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker! Super bediening!!...

Superlekker! Super bediening!!

Danny
Beoordeeld op: 02/07/2018
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

In tegenstelling tot sommige andere resto's...

In tegenstelling tot sommige andere resto's waar je na jouw bezoek gerust nog iets kan eten is dit hier zeker niet het geval. Vraag gerust naar de suggestiemenu (elke maand anders) en laat je ook leiden door de patron. Wij hadden er alvast geen spijt van. Vooral zijn Bouillabaisse van Oosterschelde kreeft – toast – rouille & aioli als voorgerecht was overheerlijk. Wij gaan zeker terug.

Günther
Beoordeeld op: 30/06/2018
Günther beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service met mooi afgewerkte borden!...

Vlotte service met mooi afgewerkte borden!

Iris S.
Beoordeeld op: 23/06/2018
Iris S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten. Originele en verfijnde...

Zeer lekker gegeten. Originele en verfijnde gerechtjes.

placeholder
RAF
Beoordeeld op: 18/06/2018
RAF beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor het lekkere eten en de heel vriendelijke...

Voor het lekkere eten en de heel vriendelijke bediening.

pascale
Beoordeeld op: 14/05/2018
pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Snelle bediening, mooi samengestelde menu met...

Snelle bediening, mooi samengestelde menu met oog voor kwaliteit en verse produkten met dat tikkeltje meer toppresentatie. Kortom afgewerkt

Heidi
Beoordeeld op: 14/05/2018
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename en vlotte bediening. Het eten was...

Aangename en vlotte bediening. Het eten was heel lekker en de porties ruim voldoende. Kortom: een aanrader!

Mieke
Beoordeeld op: 08/05/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening Lekker eten Aangenaam kader Kw...

Vlotte bediening Lekker eten Aangenaam kader Kwaliteit prijs uitstekend Dankjewel :)

datum score