Beoordelingen van Moeder Jeanne

101 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
101 beoordelingen
datum score
Eddy B.
Beoordeeld op: 09/03/2018
Eddy B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Echt goed gegeten....

Echt goed gegeten.

LUC D.
Beoordeeld op: 04/03/2018
LUC D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke gastvrouw ,goeie service,snelle...

vriendelijke gastvrouw ,goeie service,snelle bediening.gaan zeker nog terug.

Frederik
Beoordeeld op: 03/03/2018
Frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en aangenaam tafelen, goede bediening...

Lekker en aangenaam tafelen, goede bediening

Dirk
Beoordeeld op: 02/03/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst, gezellig kader (jammer genoeg...

Goede ontvangst, gezellig kader (jammer genoeg slechts twee tafels bezet - wegenwerken?) en vriendelijke gastheer.

Jurgen W.
Beoordeeld op: 25/02/2018
Jurgen W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was super lekker 1 klein puntje was het...

Alles was super lekker 1 klein puntje was het tafeltje aan de deur. Bij koud weer niet zo plezant.

Jean-Marie B.
Beoordeeld op: 19/02/2018
Jean-Marie B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedere keer dat wij in Moeder Jeanne kwamen...

Iedere keer dat wij in Moeder Jeanne kwamen eten, werden onze verwachtingen ruimschoots ingevuld. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Interessant is de "all-inn" formule, zo zijn er bij de afrekening geen verrassingen i.v.m. de bestelde of uitgeschonken dranken. Vlotte en attente bediening. Meer dan voldoende op het bord, de lege borden aan tafel waren daarvan het beste bewijs. Zeker een aanrader voor vrienden.

Vanessa C.
Beoordeeld op: 18/02/2018
Vanessa C. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker maar van de service...

Het eten was super lekker maar van de service was ik niet tevreden. Super lang zonder drank gezeten omdat de serveesters de tafels niet goed in het oog hielden en na twee uur pas ons hoofdgerecht gekregen.

Mieke C.
Beoordeeld op: 12/02/2018
Mieke C. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lange wachttijd. Heeft te lang geduurd. 1 perso...

Lange wachttijd. Heeft te lang geduurd. 1 persoon heeft nog langer moeten wachten wegens vergeten klaar te maken

norbert b.
Beoordeeld op: 10/02/2018
norbert b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten heel lekker en met goede uitleg van de...

Eten heel lekker en met goede uitleg van de chef , met humor !

Mia M.
Beoordeeld op: 13/01/2018
Mia M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

hebben er ook geweest op kerstavond en ervoor...

hebben er ook geweest op kerstavond en ervoor ook al en ieder keer tevreden

datum score