Beoordelingen van Moeder Jeanne

109 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
109 beoordelingen
datum score
Isabelle
Beoordeeld op: onbekend

Restaurant was gesloten....

Restaurant was gesloten.

placeholder
William
Beoordeeld op: 19/03/2017
William beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We hebben de maandmenu genomen met wijnen. Bij...

We hebben de maandmenu genomen met wijnen. Bij geen enkel gerecht hebben we gehoord wat we voorgeschoteld kregen. Ook de wijnen werden zelfs niet getoond welke het was. De bouillabaisse was echt de naam niet waard. Een potje soep om over een paar stukken vis te gieten???? Kortom, geen waar voor je geld!

rosina g.
Beoordeeld op: 10/01/2018

panering van het vlees was waterachtig en slap....

panering van het vlees was waterachtig en slap. vliegje in dessert tamelijk koud in het restaurant

Stefan
Beoordeeld op: 18/02/2017
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Prijs-kwaliteit zit niet ok. Suggestiemenu...

Prijs-kwaliteit zit niet ok. Suggestiemenu aan 58€ met veel te kleine porties. Alles zelf moeten bijvragen(brood, water, koffie na de maaltijd).

Hannes D.
Beoordeeld op: 16/09/2018
Hannes D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bediening niet super vriendelijk. Geen verse...

Bediening niet super vriendelijk. Geen verse groenten en dteak tartaar was sober. Amaretto was flets. Andere prijzen op de kaart dan bij de afrekening (duurder)

jennifer b.
Beoordeeld op: 23/07/2017
jennifer b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

we hadden onmiddellijk het gevoel niet welkom...

we hadden onmiddellijk het gevoel niet welkom te zijn. we werden buitengekeken.

rita
Beoordeeld op: onbekend

smaakvol genoten

in een rustig kader hebben we genoten van een heerlijk etentje

Carine D.
Beoordeeld op: 16/09/2018

Wij hebben heel lekker gegeten met een gepaste...

Wij hebben heel lekker gegeten met een gepaste tijd tussen de gerechten, goede bediening en een juiste prijs!

Vanessa C.
Beoordeeld op: 18/02/2018
Vanessa C. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker maar van de service...

Het eten was super lekker maar van de service was ik niet tevreden. Super lang zonder drank gezeten omdat de serveesters de tafels niet goed in het oog hielden en na twee uur pas ons hoofdgerecht gekregen.

Stijn D.
Beoordeeld op: 12/02/2017
Stijn D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Lekker eten en heel vlotte bediening. Had het...

Lekker eten en heel vlotte bediening. Had het alleen romantischer voorgesteld.

datum score