Beoordelingen van Citizen Kane - Le Restaurant

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
50 beoordelingen
datum score
Gaëtan
Beoordeeld op: 05/09/2019

très cher et personnel désagréable

c'est déjà très chère pour se que c'est de plus nous avons payé pour la table de à coté le personnel n'est pas sympa

Elke
Beoordeeld op: 01/09/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

On a très bien mangé dans une bonne ambiance!...

On a très bien mangé dans une bonne ambiance!

Patricia
Beoordeeld op: 18/08/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil, service et le repas était très...

Bon accueil, service et le repas était très bon. Chapeau, pour une table de 10, gestion au top et endroit au calme :)

Anne
Beoordeeld op: 23/07/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toujours très satisfait !...

Toujours très satisfait !

Sarah
Beoordeeld op: 23/06/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Petite ruelle sympa surtout par beau temps,...

Petite ruelle sympa surtout par beau temps, plats copieux, fait maison, bonnes salades, délicieux cocktails (mojito framboises) et limonades fraîches maison

Martine
Beoordeeld op: 23/06/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Attente très longue et nourriture à peine tiede...

Attente très longue et nourriture à peine tiede

Clair
Beoordeeld op: 22/06/2019
Clair beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great service & delicious food!...

Great service & delicious food!

Pierre
Beoordeeld op: 09/06/2019
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Sanitaires à l'étage. Manque de finition bâtime...

Sanitaires à l'étage. Manque de finition bâtiment, salle du restaurant peu agréable.

Yannick
Beoordeeld op: 27/05/2019
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

J'ai été chez Citizen kane pour la première...

J'ai été chez Citizen kane pour la première fois hier, dimanche soir. Nous avons super bien mangé. Tout leur burger peuvent être préparé avec une galette végétarienne faite par le chef, un delice !! Les serveuses étaient vraiment charmante, très souriante et agréable.

vincent
Beoordeeld op: 27/05/2019
vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tros longtemps attendre pour manger...

Tros longtemps attendre pour manger

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in