Beoordelingen van Citizen Kane - Le Restaurant

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
50 beoordelingen
datum score
Cendrine N.
Beoordeeld op: 14/02/2019
Cendrine N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon timing, bonne qualité, serveur et serveuse...

Bon timing, bonne qualité, serveur et serveuse très serviables et disponibles. Petit bémol pour le moelleux au chocolat. Mais dans l ensemble, très satisfaite

Phat
Beoordeeld op: 23/01/2019
Phat beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre sympathique et chaleureux, service aux...

Cadre sympathique et chaleureux, service aux petits soins, au top !

Paul R.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Paul R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très sympatique, plats de très bonne...

Accueil très sympatique, plats de très bonne qualité. A recommander

Irène
Beoordeeld op: 16/01/2019
Irène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel souriant, bien servi. Produits frais....

Personnel souriant, bien servi. Produits frais. Malheureusement hier une grande table de réservée, alors beaucoup de bruit et difficile à s'entendre.

Marianne
Beoordeeld op: 03/12/2018
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Accueil simple, cadre et nourriture saine....

Accueil simple, cadre et nourriture saine. D après ma copine les sanitaires laissent a désirer. Je contrôlerais lors d une prochaine visite.

Álvaro
Beoordeeld op: 03/12/2018
Álvaro beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

L'accueil, le sourire et la qualité du repas...

L'accueil, le sourire et la qualité du repas

Anne
Beoordeeld op: 30/11/2018
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toujours parfait...

Toujours parfait

Céline B.
Beoordeeld op: 12/11/2018
Céline B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

C'était très bon et copieux !...

C'était très bon et copieux !

Vermeulen p.
Beoordeeld op: 08/11/2018
Vermeulen p. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre sympa, personnel aimable et compétent....

Cadre sympa, personnel aimable et compétent. Repas succulent. Prix abordable. Rapidité du service

Damien D.
Beoordeeld op: 05/11/2018
Damien D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre chaleureux, rapport qualite/prix très...

Cadre chaleureux, rapport qualite/prix très bien et surtout personnel super souriant

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in