Beoordelingen van Citizen Kane - Le Restaurant

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
50 beoordelingen
datum score
Elke
Beoordeeld op: 01/09/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

On a très bien mangé dans une bonne ambiance!...

On a très bien mangé dans une bonne ambiance!

Phat
Beoordeeld op: 23/01/2019
Phat beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre sympathique et chaleureux, service aux...

Cadre sympathique et chaleureux, service aux petits soins, au top !

Paul R.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Paul R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très sympatique, plats de très bonne...

Accueil très sympatique, plats de très bonne qualité. A recommander

Anne
Beoordeeld op: 30/11/2018
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toujours parfait...

Toujours parfait

Delphine
Beoordeeld op: 03/11/2018
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Un lunch gourmand, un service tout sourire,...

Un lunch gourmand, un service tout sourire, un nouvel espace hyper lumineux... un moment détente en famille parfait! On reviendra, c'est certain!

Tatiana G.
Beoordeeld op: 01/11/2018
Tatiana G. beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

top service! cadre super sympa...

top service! cadre super sympa

Sabrina P.
Beoordeeld op: 20/10/2018
Sabrina P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Repas de qualité, service rapide et personnel...

Repas de qualité, service rapide et personnel très sympathique ! On reviendra

Nikki
Beoordeeld op: 06/10/2018
Nikki beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Le meilleur burger -frites en Belgique...

Le meilleur burger -frites en Belgique

Laura D.
Beoordeeld op: 19/09/2018
Laura D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil chaleureux, endroit convivial, bonne...

Accueil chaleureux, endroit convivial, bonne cuisine

Marine
Beoordeeld op: 26/04/2018
Marine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours très bien servi avec de très bons...

Toujours très bien servi avec de très bons plats

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in