Beoordelingen van Les Brasseries Maxime

17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
17 beoordelingen
datum score
Livio
Beoordeeld op: 12/10/2019
Livio beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Réservation non retenue Pas de table pour...

Réservation non retenue Pas de table pour nous délai hyper long Serveur pas sympa

Yassine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Yassine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service. Mais l’entrée était très...

Très bon service. Mais l’entrée était très moyenne (vitello tonato sec) J’insiste sur le fait que le service était excellent.

Patrick
Beoordeeld op: 29/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil excellent Cadre calme et reposant Plat...

Accueil excellent Cadre calme et reposant Plat correspondant à notre attente. Merci

Anna
Beoordeeld op: 22/08/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tres satisfaite...

Tres satisfaite

Freddy
Beoordeeld op: 15/08/2019
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Le cadre, la cuisine (qualité), le service...

Le cadre, la cuisine (qualité), le service et l'attention du personnel de salle.

Henri
Beoordeeld op: 04/08/2019
Henri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Les moules étaient parfaites...

Les moules étaient parfaites

Virginie
Beoordeeld op: 01/06/2019
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil agréable, cadre chaleureux, très bonne...

Accueil agréable, cadre chaleureux, très bonne cuisine. Rapport qualité/prix très raisonnable.

Philippe A.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Philippe A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon repas et un service très sympa....

Très bon repas et un service très sympa.

Deheselle
Beoordeeld op: 04/05/2019
Deheselle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Cadre agréable, excellent repas, personnel...

Cadre agréable, excellent repas, personnel attentionné et très cordial, rien à redire !

Marie-Pascale
Beoordeeld op: 04/05/2019
Marie-Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Si nous savions qu'il y aurait une animation...

Si nous savions qu'il y aurait une animation musique, nous ignorions que c'est plutôt le bruit des clients qui rendaient les conversations difficiles. très dommage pcq nous avons très bien mangé et le service était charmant

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in