Beoordelingen van Bar Jardin

111 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
111 beoordelingen
datum score
Hilde
Beoordeeld op: 18/03/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

altijd lekker, altijd uitstekende service!...

altijd lekker, altijd uitstekende service! altijd fijn om daar te komen en lekker te eten

Marc
Beoordeeld op: 18/03/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten met een correcte prijs. Een...

Zeer lekker eten met een correcte prijs. Een aanwinst voor Westerlo. Gaan we zeker regelmatig terug! Bediening top. Ligging uitstekend. LEKKER eten.

Carine V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Carine V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten in een...

Vriendelijke bediening, lekker eten in een gezellige ruimte.

Jan V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Jan V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten! Aangenaam kader, ben benieuw...

Lekker gegeten! Aangenaam kader, ben benieuw naar de inrichting op de nieuwe locatie. Enig minpuntje, amuse was lauw. Anderzijds super lekkere tiramisu. Top!

Ingrd
Beoordeeld op: 14/03/2019
Ingrd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker eten. Enkel de frieten mochten wat meer doorbakkrn zijn

jan r.
Beoordeeld op: 13/03/2019
jan r. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten.Voor...

Vriendelijke bediening en lekker eten.Voor herhaling vatbaar.

Herman V.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Herman V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was zeer lekker voor herhaling vatbaar...

Het was zeer lekker voor herhaling vatbaar en zeer vlotte bediening

Annie M.
Beoordeeld op: 04/03/2019
Annie M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Was lekker, verzorgd en de bediening was uitste...

Was lekker, verzorgd en de bediening was uitstekend.

Marc
Beoordeeld op: 03/03/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst,gezellig en meerdere keuzes....

Goede ontvangst,gezellig en meerdere keuzes. Hier gaan we zeker en vast nog komen met onze tafelgenoten.

Guy
Beoordeeld op: 03/03/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk erg lekker eten voor een democ...

Zoals gewoonlijk erg lekker eten voor een democratische prijs, voeg daar de correcte service bij en geslaagde nieuwe suggesties zowel op culinair niveau als op het gebied van wijnen, en je weet dat je in Westerlo in de Bar Jardin aanbeland bent...

datum score