Beoordelingen van The Boondocks

11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
11 beoordelingen
datum score
placeholder
Patricia
Beoordeeld op: onbekend
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

super

vlotte en vriendelijke bediening. Ruime portie's en perfect gebakken volgens wens. Zeer lekker !!

Gunther
Beoordeeld op: onbekend

vrij unieke ervaring

Een beetje zoals CHEERS (de bar van de oude serie). Heel Amerikaans interieur met unieke objecten. Jammer genoeg lawaaierig door de akoestiek. Eten was lekker maar vrij prijzig. Producten zullen dan ook wel van iets duurdere kwaliteit zijn neem ik aan. Bediening was vlot en vriendelijk. Wachttijd was normaal.

placeholder
Steven
Beoordeeld op: onbekend

Lekker maar te druk

Zeer lekker gegeten. THE wings waren overheerlijk als hapje bij het aperitief. De tonijn was super en het tomatensausje erbij lekker hottie. Just THE way i like 😃. Frietjes waren vers dus een pluspunt... Want ik kon er niet aan weerstaan.... Het minpunt is hier wel het zitcomfort... En vooral veel te rumoerig om echt te kunnen genieten. Wel een aanrader in groep

Elisa
Beoordeeld op: onbekend

Waauw!

Het restaurant ademt de echte Amerikaanse sfeer uit dankzij het juiste gebruik van meubels en decoratie stukken. Het is er dan ook erg gezellig, ondanks de grote oppervlake van het pand. De service verloopt vlot en uitermate vriendelijk. De cocktails en het eten maken het plaatje compleet: allemaal erg lekker en erg groot. Verfijnde keuken is het dus iets minder maar de smaak zit goed! Ik raad het restaurant dan ook aan iedereen aan.

placeholder
Valerie
Beoordeeld op: onbekend

Sfeer ... Kader ... Eten ... TOP!

Ribbetjes, fajitas , onion rings , ... enz Lekker eten "Amercican Style" dan moet je zeker naar wichelen gaan. Zowel voor kinderen jongeren en ouderen voor elk wat wils.! Zeker een aanraader if you like MEAT ;) maar ook vis e ;)

placeholder
Katleen
Beoordeeld op: onbekend

mmm lekker, voor wie een goed stukske wil eten....

mmm lekker, voor wie een goed stukske wil eten. Lekker zijn ook de cocktails. Aanrader zijn ook de indoor -tafelBBQ's. Ok 't is niet supergoedkoop maar ge krijgt wel iets op uw bord en nog lekker ook. Laatst liet de bediening wel een beetje te wensen over (dingen vergeten, lang wachten, niet vriendelijk) maar we zijn al zo vaak wel goed bediend geweest dat dit me niet tegenhoud om nog terug te gaan. Ook grotere gezelschappen welkom.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Lekker, als je eens goed wil "boefen"...

Lekker, als je eens goed wil "boefen"

Danny
Beoordeeld op: onbekend

Aanrader !! Inrichting en sfeer : fantastisch...

Aanrader !! Inrichting en sfeer : fantastisch !! Kwaliteit eten : super !! Service en bediening : schitterend !! Om zeker terug te gaan !! Evrard D&Y uit Deurne

frederik
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig en origineel interieur. Reeds meermaal...

Gezellig en origineel interieur. Reeds meermaals bezocht. Bediening viel de laatste maal wel tegen: wij hadden telefonisch gereserveerd en dienden nog even te wachten op een vrije tafel. Out of the blue duikt een koppel zonder enige reservatie op die meteen een tafel aangeboden krijgen. Iets wat je toch niet doet en we ook gezegd hebben=> we kregen meteen een tafel. Het eten is er lekker en precies wat je van een dergelijk restaurant verwacht: lekker en eenvoudig. Ribbetjes zijn een aanrader!

bart
Beoordeeld op: onbekend

heel lekker...

heel lekker

datum score