Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Woensdagavond - Donderdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Hartelijk welkom in restaurant Kom Sjee Sam, waar u kunt genieten van zowel Turkse als Europese gerechten. De zaakvoerder staat zelf aan het fornuis en werkt enkel met dagverse producten. De Turkse gerechten worden bovendien steeds op originele wijze bereid en geserveerd met huisgemaakt brood. Het stijlvolle kader leent zich perfect voor elke gelegenheid… Voor verjaardagen en feesten stelt de kok graag een aangepast menu samen! Kom Sjee Sam beschikt eveneens over een ruim assortiment Turkse wijnen en dranken. Aarzel niet langer en breng snel een bezoekje… De maandelijkse thema-avonden zijn misschien een ideale gelegenheid om deze unieke zaak te ontdekken! Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Chris
Beoordeeld op: 27/06/2017

jammer genoeg gesloten

Sam heeft de zaak gesloten. er is nu een ander resto op het adres

Inge
Beoordeeld op: onbekend

Altijd zeer lekker en verzorgd. Als het vol...

Altijd zeer lekker en verzorgd. Als het vol zit moet je wel even wachten, maar alles wordt er dan ook vers bereid en het is zeker het wachten waard. Aanraders zijn het lamskroontje, de mixed grill, het lamsstoofpotje en zo veel meer. prijs kwaliteit zeker in orde en de looksaus van Sam kan niemand evenaren!

dirk
Beoordeeld op: onbekend

Zeerrrrr leuk adresje voor de gemengde Turks-Be...

Zeerrrrr leuk adresje voor de gemengde Turks-Belgische keuken... Stoofpotjes om je vingers (na wat wachten) van af te likken. ... en het zelfgemaakte (heb ik mij laten wijsmaken door de Raf) brood... fabuleuz. Ook de scami "Sultan" mogen er zijn (volgens mijn dochter).

Alle beoordelingen van dit restaurant