Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdagavond, Woensdag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Wendy
Beoordeeld op: onbekend

Geen meevaller

De zaak is zeer mooi, gezellig kader maar wat ons tegenviel was de weekendmenu. Het eten was zeer verzorgd maar de hoeveelheid was toch echt weinig. Bijna geen groentjes, amper 4 stukjes patat (samen 1 kleine aardappel), bijna geen saus. Als dessert kregen wij normaal sabayon met aardbei ... tot onze verbazing kreeg het ganse restaurant dit behalve wij. Waren de aardbeien op? Onze ontgoocheling was groot toen wij een bolletje eiwit kregen (geen smaak) met wat gekaramelliseerde saus. De versnaperingen bij de koffie : 3 mini mini cakejes ... jammer maar wij verlieten deze toch wel mooie zaak met honger.

christian
Beoordeeld op: onbekend

Het verwonderd mij dat wij de eersten zijn...

Het verwonderd mij dat wij de eersten zijn om het gastenboek te tekenen . Dit is een adresje in Waregem waar je heel fijn kunt eten in een zeer geslaagd kader . Bij mooi weer kan je op het mooie terras genieten .

peter
Beoordeeld op: onbekend

Wij kwamen voor het weekendmenu doch dat was...

Wij kwamen voor het weekendmenu doch dat was op zondagavond niet meer beschikbaar. Hebben dan héééééééééél lekker a l'a carte gegeten. Lekker bereide, verzorgde schotels. De bediening was echter ondermaats, Borden worden over de tafel heen aangereikt, de 'dure' wijn wordt zoals cola geschonken, een bestelde fles komt er pas aan als de dessertkaart is gegeven. Kortom het was erg lekker maar de zaal haalt niet het niveau van de keuken

Vincent
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goed restaurant, tof kader, gevarieerde...

Zeer goed restaurant, tof kader, gevarieerde kaart (maandelijks wijzigt menukaart) en zeer goede wijnen. Zowel de vis-als vleesliefhebber komt er aan zijn trekken. Bernard en Rika doen het zeer goed en ... wij keren altijd tevreden terug, zelfs na een communiefeest.

Alle beoordelingen van dit restaurant