Beoordelingen van Trkzk

6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
6.5
6 beoordelingen
datum score
placeholder
Wim
Beoordeeld op: onbekend

Trekzak

Terrasmeubels waren vuil! Glasringen op de menukaart! Dessert kregen we niet op hetzelfde moment, we waren met 8 personen! Jammer, niet meer het gezellig restaurant van vroeger!

Bram
Beoordeeld op: onbekend

Lekkere ribbetjes.

Wij zijn hier met 6personen komen eten en ik moet zeggen het was top. Een gezellig eetcafé met Vlaamse keuken en als absolute specialiteit de ribbetjes a volonté deze waren zeeeeeer lekker. Ons gezelschap had ook varkenshammetje en steak genomen en dit was volgens hun ook zeer lekker, alles werd verzorgd opgediend. Een echte aanrader wij komen hier zeker terug.

placeholder
Benny
Beoordeeld op: onbekend

geen aanrader

Gisteren met 4 gaan eten. Eten was niet lekker...zeker geen aanrader

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Ontgoocheling

Helemaal geen gezellig restaurant. Het interieur voelt niet gezellig aan. Het is er echt koud (in de winter). Een mevrouw aan een andere tafel zat zelfs met haar mantel aan te eten. Het eten is er ook niet bijzonder en zeker niet warm genoeg, bepaalde stukken waren zelfs gewoon koud. Helemaal geen aanrader.

placeholder
Machteld
Beoordeeld op: onbekend

Gezelligheid troef!

Heel leuk en gezellig restaurantje op 'den buiten'. Charmant gebouwtje, lekker eten, gevarieerde kaart! Vroeger waren er wel iets meer keuzes met wat meer doordeweekse gerechten. Ribbetjes zijn een aanrader! Mmmm

trien
Beoordeeld op: onbekend

gezellig en lekker restaurantje :)...

gezellig en lekker restaurantje :)

datum score