Beoordelingen van Brasserie De Kroon

510 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
510 beoordelingen
datum score
Saskia
Beoordeeld op: 15/06/2021
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Personeel was niet goed opgeleid en niet al...

Personeel was niet goed opgeleid en niet al te vriendelijk. Wij hebben er al beter gegeten. Groenten ontbraken bij ons hoofdmenu. Voordien kregen we op voorhand altijd brood wat nu ontbrak. Bestek ontbrak hebben we speciaal moeten vragen en we waren niet de enigste bij wie dit gebeurde.

Rob
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Elke vrijdag
Beoordeeld op: 12/06/2021
Rob beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uiterst vriendelijke bediening en steeds bleef...

Uiterst vriendelijke bediening en steeds bleef men oogcontact houden met de klanten zodat eventuele aanvullende wensen konden worden voldaan. De lunch was van hoogstaande kwaliteit, prachtig weer, jah het was goed toeven bij de Kroon te Zandhoven, prijsklasse was naar behoren, groet familie Huguenin,

Jill
Beoordeeld op: 12/06/2021
Jill beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...

Lekker eten

Willem
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Elke vrijdag
Beoordeeld op: 12/06/2021
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vlotte bedienig, vriendelijk...

Lekker gegeten. Vlotte bedienig, vriendelijk

Christine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Elke donderdag
Beoordeeld op: 04/06/2021
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was uitstekend. De smaak, de prijs en...

Alles was uitstekend. De smaak, de prijs en de bediening

Marina
Beoordeeld op: 02/06/2021
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De vegetarische wok was excellent. De tongrolle...

De vegetarische wok was excellent. De tongrolletjes met kreeftensaus werd iets minder beoordeeld door de tafelgenoten.

Astrid
Beoordeeld op: 31/05/2021
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten en vriendelijke bediening...

Goed eten en vriendelijke bediening

Anja
Beoordeeld op: 27/05/2021

Lekker gegeten en een super service....

Lekker gegeten en een super service.

Hugo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dagschotel woensdag
Beoordeeld op: 20/05/2021
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Op de website van Brasserie De Kroon vond ik...

Op de website van Brasserie De Kroon vond ik dat het dagmenu op woensdag bestaat uit "Mosselen met Friet". Bij de reservering van 2 plaatsen maakte ik ook melding van mijn verlangen om mosselen met friet te komen eten. Dat werd ook genoteerd op de reservatiebevestiging die ik van De Kroon ontving. Toen we ter plaatse kwamen zagen we het bord met opschrift "Proef onze heerlijke mosselen"! De dienster kwam onze bestelling noteren, en toen ik mosselen bestelde zegde ze "er zijn geen mosselen". Verontwaardigd wees ik haar naar het bord met "Proef onze heerlijke mosselen", waarop zij prompt het bord van de muur nam en het omgedraaid op de grond zette. Probleem opgelost!!! Kan dit zomaar? "Mosselen met friet" als woensdagse dagschotel vermelden op de website, aan de gevel een bord met "Proef onze heerlijke mosselen", en dan zeggen dat er geen zijn???

Ludo
Beoordeeld op: 10/05/2021
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening en eten was lekker...

Zeer vriendelijke bediening en eten was lekker en mooi gepresenteerd

datum score