Beoordelingen van Be Burger

1157 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.3
1157 beoordelingen
datum score
Rapp
Beoordeeld op: 27/11/2019
Rapp beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Le cadre est super sympa ; le service attention...

Le cadre est super sympa ; le service attentionné et cherry on the cake ;-) nous avons très très bien mangé. Merci nous reviendrons

Sven
Beoordeeld op: 27/11/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

mooi en gezellig restaurant met parking...

mooi en gezellig restaurant met parking

Rosanne
Beoordeeld op: 07/11/2019
Rosanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Er stond dat we niet gereserveerd hadden....

Er stond dat we niet gereserveerd hadden.

Zoe
Beoordeeld op: 01/07/2019

We reserved the table via tablebooker, received...

We reserved the table via tablebooker, received the confirmation email & upon arrival we were told our reservation didn't exist.

Ilse
Beoordeeld op: 14/06/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening Mooi kader Veel...

Heel vriendelijke bediening Mooi kader Veel parking

David
Beoordeeld op: 24/02/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening in een modern kader...

Zeer vriendelijke bediening in een modern kader. De hamburgers zijn heel lekker!

Maxime
Beoordeeld op: 18/02/2019
Maxime beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Quality was ok, very bad service and feeling...

Quality was ok, very bad service and feeling not welcome. We booked a table for 2 at 20.30 on a Sunday evening (website says open til 22.00). We arrived at 20.45 (so a bit late) and were told that the kitchen was already closed. The waiter told us we could only have burgers without fries. After threatening to leave, we could finally order a decent menu, but the staff - especially the man at the cash register - was very unfriendly and let us feel not welcome. It's almost as if we must to apologise for making them work on a Sunday evening. I won't come back.

Glen
Beoordeeld op: 24/01/2019
Glen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Veel verbetering t.o.v. vroeger......

Veel verbetering t.o.v. vroeger...

Pascale D.
Beoordeeld op: 22/01/2019
Pascale D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Rapide, bon et sympathique équipe...

Rapide, bon et sympathique équipe

Kenny M.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Kenny M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Men vergeet de helft van de bestelling te lever...

Men vergeet de helft van de bestelling te leveren Aqls men om dessertkaart vraagt moet mrn 20, min wachten`het eten zelf superlekker

datum score