Beoordelingen van De Kleine Prins

13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
13 beoordelingen
datum score
placeholder
patriek
Beoordeeld op: 07/08/2017
patriek beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

al verschillende malen op bezoek geweest en...

het eten is altijd heel verscheiden en vers. Het degustatiemenu is een echte aanrader. Dit is een zaak waar ik met een gerust hart iemand zou meenemen. De bediening is vlot en altijd even vriendelijk zonder franjes. Ook de prijs van de gerechten valt heel goed mee, kortom "the place to be ".

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Perfect - zeker een ster waard

Een uitstekend degustatiemenu gegeten. Welkomstbordje met een perfect gebakken coquille in een zacht pompoensoepje. Ganzeleverpastei met rozijnen en appeltjes. Een mooi stukje griet op een bedje van savooikool met een heerlijk zacht currysausje met een toets steranijs. Perfect gebakken patrijs met een heerlijke risotto. Een dessert van kweeperen. Vervolgens een lekkere koffie. De wijnen waren heerlijk passendbij de gerechten. Hierbij een voortreffelijke bediening zonder veel chichi maar efficient en zeer vriendelijk. Een heel geslaagde avond - ons zie je er zeker terug.

placeholder
Marie-Christine
Beoordeeld op: onbekend

lekker

Altijd lekker bereid en verrassend . Correcte uitbaters en vriendelijke service Iedere keer een tevreden klant.

placeholder
Marc
Beoordeeld op: onbekend

hernieuwde schitterende ervaring

degustatiemenu was zeer verzorgd, kreatief samengesteld, perfect bereid en dan ook bijzonder lekker! Dit is werkelijk een aanrader voor een gezellig diner met familie of vrienden!

placeholder
Ingrid
Beoordeeld op: onbekend

Zeker een aanrader.

Nog nooit teleurgesteld, ook op onverwachte momenten steeds een mooi afwisselend menu. Variatie troef! Eén van de weinige restaurants in de streek die de prijs-kwaliteitverhouding hoog in hun vaandel dragen. Fijne bediening, altijd joviaal en hartelijk. Gewoon een prachtige zaak en zeer vriendelijke uitbaters. Zeker een aanrader! PS. En voor de rokers een prachtig Toscaans terras.

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben dit etablissement al ettelijke malen...

Wij hebben dit etablissement al ettelijke malen bezocht en nog nooit ontgoocheld geweest, dus zeker een aanrader.

Els
Beoordeeld op: onbekend

Mooi kader, midden in het centrum van Zottegem,...

Mooi kader, midden in het centrum van Zottegem, heel lekker en verfijnd eten, de restauranthouders zijn heel vriendelijk!

Sophie
Beoordeeld op: onbekend

Een aangename verassing. Een fijn kader met...

Een aangename verassing. Een fijn kader met héél lekker eten. Zeker zijn prijs waar.

davy
Beoordeeld op: onbekend

De gerechten die De Kleine Prins biedt zijn...

De gerechten die De Kleine Prins biedt zijn werkelijk subliem, we waren aangenaam verrast! Het personeel en ook de chef zijn er uitermate vriendelijk en attent. Dit alles in een uniek kader en voor aanvaardbare prijzen. Pure Klasse!

Gerard
Beoordeeld op: onbekend

Een verjaardagsfeest ( 11 personen) werd met...

Een verjaardagsfeest ( 11 personen) werd met het degustatie wildmenu van september een waar festijn. Uitstekende kwaliteit van de gerechten, goede wijnen . Vriendelijke bediening. Wat wil je nog meer !

datum score