Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.0 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Frank
Beoordeeld op: onbekend
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een ervaring rijker

Uitstekend restaurant Een zeer grote aanrader. Prijs / kwaliteit perfect Bediening /sfeer/ omgeving alles is even goed We gaan zeker terug. T,is super

Bert
Beoordeeld op: onbekend

Hebben buiten gezeten in de gezellige tuin,ware...

Hebben buiten gezeten in de gezellige tuin,waren iets vroeger wat geen enkel probleem was, hebben zelfs 2 aperitieven gekregen omdat de hapjes op zich lieten wachten wat onze fout was omdat we zo vroeg waren, zeer vriendelijk personeel.We hebben de korte versie van de degustatiemenu genomen.Eerst 1 hapje met zalmtartaar dan rougetfilet welke zeer goed gebakken was dan een kreeftesoepje met verse garnalen en als hoofdschotel een koteletje van konijn en een lekker dessertje. Alles all in van aperitief tot water,wijnen en koffie,ook met de wijnen zeer royal om bij te gieten en dit voor de prijs van 49 euro. Zeker een restaurant om terug te keren.

Rik
Beoordeeld op: onbekend

voortreffelijke keuken met hier en daar een...

voortreffelijke keuken met hier en daar een nieuwe smaak=verassing prijs/kwaliteit dik in orde mooi interieur

yssingeaux
Beoordeeld op: onbekend

communiefeesten zijn meestal een verschrikking...

communiefeesten zijn meestal een verschrikking voor de uitgenodigden; maar deze zaal/resto bevestigd de uitzondering op de regel. Hoogstaande originele foodkwaliteit; onberispelijke, correcte service en een rustgevende aangename sfeer, Een aanrader om buiten voor- en na te genieten.

placeholder
Roos
Beoordeeld op: onbekend

Prachtige locatie, uitstekende kookprestatie,...

Prachtige locatie, uitstekende kookprestatie, uitmuntende presentatie en, ondanks het groot aantal bezoekers een zeer vlotte en uitermate vriendelijke bediening! Hier moet je geweest zijn!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

De eerste indruk bij het binnenkomen was nogal...

De eerste indruk bij het binnenkomen was nogal sceptisch, waarschijnlijk door de lage plafonds en de ruimte ingenomen door de molen: zo klein. Maar eenmaal aan tafel bleek dit geen probleem meer te zijn. Een lekker menu met aangepaste wijnen werd ons op een aangename manier aangeboden. Ik genoot ervan en achteraf gaf ik het grif toe: mijn eerste indruk was verkeerd: DIT IS EEN AANRADER

Stef
Beoordeeld op: onbekend

Te goed voor deze wereld! Prijs kwaliteit is...

Te goed voor deze wereld! Prijs kwaliteit is dit een voltreffer eerste klas. Lekkere verzorgde combinatie aan prijzen waar je in het verstedelijkte gebied enkel een biefstuk friet voor kan krijgen... meer dan de moeite waard om even rond te rijden!

Alle beoordelingen van dit restaurant