Eendenborstfilet met appelsiensaus – € 25,00
Eendenborstfilet met groene pepersaus – € 25,00
Kalkoengebraad met garnituur – € 17,00
Varkenshaasje met garnituur – € 18,50
Rundssteak met garnituur – € 19,90
Dunne Lende (±400 gr.) met garnituur – € 23,50
Filet pur met garnituur – € 25,90
Sauzen
Champignonsaus – € 3,00
Provençaalse saus – € 3,00
Mexicaine (pikant) – € 3,00
Hofmeesterboter – € 3,00
Vierpepersaus – € 3,00
Blackwell saus – € 3,00
Roquefort saus – € 3,50
Dragonmosterdsaus – € 3,00
Groene pepersaus – € 3,00
Boschampignonsaus – € 3,50
Béarnaise – € 3,50
Choronsaus – € 3,50
Gebakken champignons – € 3,90
Konijnenbil met appelmoes – € 17,80
Rundstong in Madeirasaus – € 18,50
Kip zoetzuur – € 15,50
Vol au vent – € 16,50
Stoofvlees – € 15,50
Extra rauwkost – € 3,50
Bij al deze gerechten kan u kiezen tussen frieten, kroketten, puree of rijst.