Voorgerechten
–Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 15€
-Kreeftensoep voorzien van Cognac en Grijze Garnalen 12 €
-Frivoolslaatje samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s 20 €
– Terrine van Ganzenlever met Glaasje Sauternewijn 20 €
-Gerookte Zalm met zijn versiering 18 €
-Parmaham met Meloen 15 €
-Rundcarpaccio, Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie 20 €
Vis
Zeebaars met Tomaten boter saus 23 €
-Zeetong Frietjes Of Purée 38 €
-Kabeljouwhaas, Witte Wijnsaus,
Wortel en kerstomaat 25€
-Bourride van Vis Kreeftenjus, Zomergroeten en Wortelmayonaise 28 €
Vlees
-Filet mignon: Braadjus 18 €
-Ossenhaas : Braadjus 26 €
-Salade mix of Boontjes of Champigons +4 €
-Saus naar keuze +4 €,
Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini
Gevogelte
Gebraad Kuikentje met Dragon saus 18 €
Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 24 € Parelhoen, Fijne Champagne roomsaus (2pers.) 38 €
Desserten
-Assortiment van Sorbet, Citroen, Framboos en Passievrucht 8 €
-Dame Blanche met Warme Chocolade 8 €
-Le Soufflé Glacé met Grand Marnier 8 €
-Coupe Brésilienne 8 €
-Coupe Vanille en Crème van Advocaat 9 €
-Tranche Milanaise 8 €
-Amandel ijs met Verse Slagroom 8 €
-Soupe van Rabarber, aardbeien, crème van citron, Crumble et Vanille ijs 10 €