Degustatiemenu

-------------------------


Ceviche van zeebaars en sint-jakobsvrucht
avruga kaviaar / bieslook / ramanas

*******************

Bretoense tarbot
brunoise van zomergroen / bouillon van citroen geranium

*******************

(****) Cannelloni van rivierkreeft
dorade royal / lamsoor / zeekraal

*******************

Patrijs
knolselder / jus van patrijs / girollen

*******************
Poire belle hélène
chocolade / peer / merengue
Of
Royaal kaasbord geaffineerd door kaasmeester Luc Callebaut
met kaasbereiding van de chef
(Suppl. 10,00 euro)

**********************

Degustatiemenu 4 gangen zonder (****)
€ 67.00
Degustatiemenu 4 gangen zonder (****) met kaas i.p.v. dessert
€ 77.00
Aangepaste wijnen aan € 28.00
Degustatiemenu 5 gangen met (****)
€ 78.00
Degustatiemenu 5 gangen met (****) en kaas i.p.v. dessert
€ 88.00
Aangepaste wijnen aan € 35.00