Degustatiemenu
-------------------------
Ceviche van zeebaars en sint-jakobsvrucht
avruga kaviaar / bieslook / ramanas
*******************
Bretoense tarbot
brunoise van zomergroen / bouillon van citroen geranium
*******************
(****) Cannelloni van rivierkreeft
dorade royal / lamsoor / zeekraal
*******************
Patrijs
knolselder / jus van patrijs / girollen
*******************
Poire belle hélène
chocolade / peer / merengue
Of
Royaal kaasbord geaffineerd door kaasmeester Luc Callebaut
met kaasbereiding van de chef
(Suppl. 10,00 euro)
**********************
Degustatiemenu 4 gangen zonder (****)
€ 67.00
Degustatiemenu 4 gangen zonder (****) met kaas i.p.v. dessert
€ 77.00
Aangepaste wijnen aan € 28.00
Degustatiemenu 5 gangen met (****)
€ 78.00
Degustatiemenu 5 gangen met (****) en kaas i.p.v. dessert
€ 88.00
Aangepaste wijnen aan € 35.00